Zdrcená Miroslava Šafránková: První narozeniny bez Libušky (†68) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zdrcená Miroslava Šafránková: První narozeniny bez Libušky (†68)

Sestry Libuše a Miroslava Šafránkovy
Sestry Libuše a Miroslava Šafránkovy (showpix)

Hořký týden má za sebou Miroslava Šafránková (63), Malá mořská víla, Arabela nebo Borůvka z Básníků. Bylo to poprvé, co jí k narozeninám nepopřála sestřička Libuše Šafránková (†68).

Minulý týden byl pro Miroslavu opravdu krušný. V pondělí 7. června ještě stačila sestře pogratulovat k narozeninám, pozítří Popelka náhle zamřela a dva dny nato, 11. června, měla narozeniny Mirka. Sestry byly obě narozené v Blížencích a dýchaly by pro sebe. Když Libuška zemřela, odešel i kus Miroslavy. Když se Libušina sestra po letech vrátila z ciziny, kde žila, rozhodla se natrvalo usídlit v Praze a záměrně si pořídila dům ve stejné lokalitě, kde bydlela její starší sestra.

Připomeňte si nejslavnější role Libuše Šafránkové

Video se připravuje ...

Poté, co Popelka onemocněla rakovinou plic, právě její mladší sestra pro ni byla největší oporou. Dokonce jí i vyvařovala a nosila silné polévkové vývary, aby se co nejdříve postavila na nohy. „Mám bezvadnou, úžasnou sestru,“ netajila se Aha! slavná herečka. Skvělý vztah sester dokazuje i to, že když byla Libuše nemocná a nemohla přijmout medaili za zásluhy od prezidenta, vyslala za sebe právě sestru. Smrt milované sestry Miroslavu naprosto zdrtila a svoje narozeniny pravděpodobně už nebude slavit nikdy.

Blesk Podcast: Šafránková uměla postavit do latě Hrušínského i Čepka. Čím nás dojímala a rozesmávala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.