Ornella po třetím porodu a kolapsu: Odvážný dekolt i ploché bříško | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ornella po třetím porodu a kolapsu: Odvážný dekolt i ploché bříško

Ornella a Pepa.
Ornella a Pepa.  ( Foto FTV Prima)

To je pohled! Ještě před několika týdny Ornella Koktová (28) bojovala o život v nemocnici a teď už doma u bazénu dává na odiv dechberoucí dekolt a ploché bříško. Těžko uvěřit, že třetí miminko, dceru Lilianne, porodila teprve před měsícem a půl.

S poporodními kily rozhodně problém nemá. A to nejen kvůli dobrému spalování, během pobytu na JIP ztratila 13 kilo. Do bazénu ji lékaři pustili teprve teď, před tím do vody nesměla kvůli čerstvé jizvě na břiše po císařském řezu. Tu jí museli posléze protáhnout až k žebrům kvůli abscesu pod nimi. Naštěstí se vše velmi dobře hojí, což dokázala v modrobílých jednodílných plavkách, které jí sotva udržely vzdouvající se dekolt nad plochým bříškem. Další těhotenství manželka Josefa Kokty (64) a maminka Lilianne, Svena (1) a Quentina (8) už nemá v plánu – během léčby si nechala přerušit vejcovody, takže už nemůže mít další děti.

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.