Totální trapas sexbomby Mottlové: To jako vážně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Totální trapas sexbomby Mottlové: To jako vážně?!

Barbora Mottlová
Barbora Mottlová (profimedia)

Herečka a komerční modelka Barbora Mottlová (34) si na sociální síti způsobila pořádný trapas. Její vyjádření mnohé zarazilo a fanoušci jí tak neváhali dát pořádnou sodu. Co udělala?

Sexbomba Bára Mottlová je známá tím, že si nechala prodloužit vlasy a kosmetickým úpravám rozhodně neříká ne. Proto její fanoušky rozesmálo, když sdílela snímek, ke kterému napsala, že miluje přírodní krásu. „Přírodní krása bez make-upu. Já to prostě zbožňuju... Moře, slunce, svítání na pláži, skvělý jídlo… Jasně, pobyt u moře je zdravá záležitost, ovšem pleť může docela trpět… a tak už se těším na další skvělý ošetření v mém milovaném kosmeťáku,“ napsala Mottlová ke snímku, který byl evidentně upravený a na kterém se vyjímaly její kosmeticky upravené rty. Její slova přišla jejím sledujícím totálně směšná a tak neváhali a Mottlové napsali jasné vzkazy.

„Já už jsem asi mimo, ale po stories o zvětšení rtů, maskování nedostatků na tváři... se tu bavíme o přírodní kráse? Ta má podle mého názoru jinou definici,“ napsal podle Blesku jeden z jejích fanoušků.

Bára Mottlová opět změnila profesi: Bude realitní makléřkou!

Video se připravuje ...

„Opravdu krásná žena, jen si prosím nechte i rty bez té injektáže. Ty od přírody vypadají mnohem lépe,“ přidal se další.

„Ty rty jsou strašný, o přírodě se tu asi nemá cenu bavit,“ zkritizoval Báru další uživatel sociální sítě Instagram.

Sexbomba Mottlová má novou kariéru: Doufá, že vydělá pořádný balík!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.