Třeštíková po rozchodu s manželem: Už ji vychvaluje jiný chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Třeštíková po rozchodu s manželem: Už ji vychvaluje jiný chlap!

Radka Třeštíková
Radka Třeštíková (Foto Instagram)

Spisovatelka Radka Třeštíková a fotograf Tomáš Třeštík oznámili před časem rozpad jejich manželství. Zatímco Třeštík je štěstím bez sebe ze stěhování do nového a modernímu domu, Radce dělá radost osoba, podle které je krásná.

Na slova plná něhy od muže nemusela Radka Třeštíková po odchodu manžela dlouho čekat. Plno lásky mamince a slavné spisovatelce totiž předává její syn Jonatán, který nedávno oslavil šesté narozeniny. „Kluk s obrovským srdcem a věčně roztrhanýma teplákama. Každý den mi řekne, že jsem krásná žena, říká to přesně takhle “jsi krásná žena”.

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video se připravuje ...

...Občas si děláme legraci, že Ela je taková ušlechtilá Praha a on je zemitá Morava, strašně hlasitý, veselý a rázný, tvrdá palice, když se mu něco nelíbí, tak to se teda ozve, nebojí se ničeho, nebojí se ani brečet, přitom vám dává jistotu, že vás vždycky bude bránit, a že vás obejme kdykoliv to budete potřebovat. Ještě je malý, a přesto svojí povahou už je to chlap jako hora. Miluju tě Jonatane přesně takového, jaký jsi. Krásné narozeniny,“ napsala ke snímku syna Třeštíková.  Ta momentálně prodává byt na pražské Letné, kde několik let žila s manželem Tomášem, již zmíněným synem a dcerou Elou, která se narodila v roce 2013.

Blesk Podcast: Rodina prostitutky Anny dokument neviděla, řekla Třeštíková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.