Švantnerová objevila Ameriku! Lidé jsou zlí a závistiví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Švantnerová objevila Ameriku! Lidé jsou zlí a závistiví

Nikol Švantnerová trávila Velikonoce v Holandsku.
Nikol Švantnerová trávila Velikonoce v Holandsku. (Instagram)

Nikol Švantnerová (28) je na prvním místě modelka, uživí se ale i díky sociálním sítím – vzhledem k aktuální době více než kdy dříve.  I tento zdroj financí však nebere jako samozřejmost a je si vědoma i toxického prostředí, z něhož je nutné se sem tam stáhnout.

„Často si dopřávám digitální detox. Čím jsem starší, tak mám někdy sociálních sítí plné zuby. Mění se mi pocity, kdy mě to baví, do toho stavu, kdy musím. Jakmile se dostanu do fáze, kdy musím, tak si dávám pohov a počkám na tu první fázi,“ přiznala Nikol Švantnerová.

Nikol Švantnerová: Přítel mě strašně proklíná

Video se připravuje ...

V rámci sociálních sítí si také nastavila jistá pravidla, která se snaží dodržovat. Vzhledem k primárnímu povolání je vnímaná jako osoba, která se minimálně na molu prezentuje se širokým úsměvem na tváři. Realita je však mnohdy jiná, čehož si je modelka vědoma, a tak nemá potřebu nasazovat lidem růžové brýle. „Mám Instagram postavený na tom, že je přirozený, lidé ve mě mají důvěru, vidí můj každodenní život. To, co se objevuje na Instagramu, se opravdu objevuje i v mém životě. Chtěla bych, aby to tak zůstalo,“ svěřila se modelka webu Super.cz.

Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka!

Video se připravuje ...

V dnešní době je bohužel stále pravděpodobnější střet se stalkery či hatery, kteří nemají problém své frustrace ventilovat prostřednictvím nenávistných zpráv, jež posílají známým tvářím. S těmi modelka naštěstí zkušenosti nemá. „Čím jsem starší, tím si dávám větší pozor. Uvědomuji si negativní stránky. Už tam vůbec nedávám velmi osobní život. Lidé jsou zlí, závistiví a rádi řeší cizí životy. K sobě domů, k bydlení, nebo ke své rodině pouštím lidi jen na pomyslný práh,“ dodala Nikol.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.