TRÁVNÍČEK VYCOUVAL ZE STARDANCE: Přišel zásah manželky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

TRÁVNÍČEK VYCOUVAL ZE STARDANCE: Přišel zásah manželky!

Pavel Trávníček nejprve odmítl účast ve StarDance. Rozhodla to Monika.
Pavel Trávníček nejprve odmítl účast ve StarDance. Rozhodla to Monika.  (archiv )

Bez dlouhého rozmýšlení nekompromisně odmítl. Možnost stát se letošním nejstarším účastníkem StarDance věčného prince Pavla Trávníčka (70) vůbec nenadchla. Zapracovat na něm musela až manželka Monika (35). Hučela do něj tak dlouho, až povolil!

Pro většinu hvězd je účast ve StarDance splněným snem, to se ale nedá říct o Pavlovi. Vidina usilovné dřiny na parketu, která se bez dobré fyzické kondice neobejde, ho nejdřív nenadchla. „Automaticky to odmítl. Já mu na to řekla: No počkej, to nemůžeme. Hned je vytočím zpátky,“ prozradila na svého manžela Monika Trávníčková s tím, že je ale velmi zdatný tanečník a doma si často dělají diskotéky kvůli synovi Maxmilánovi (4).

Je to pro mladé

Své odmítnutí vzal sice nakonec zpátky a nabídku České televize přijal, ale nechal se přemlouvat. „Hodně do mě bušili a přemlouvali mě, abych to zkusil. Říkal jsem, že ne, že je to pro mladé a že nechci. Až Monika mě přesvědčila,“ potvrdil Aha! Pavel, který se pár měsíců před začátkem tréninků navíc zranil. Natáhl si vazy a vyvrtl kotník. Když už se do toho ale dal, odstupovat nemá v plánu, byť momentálně kulhá.

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě!

Video se připravuje ...

Éterická Droběna

Která z profesionálních tanečnic ho bude učit nejrůznější krokové variace, herec zatím netuší. Už teď ale ví, s kým by si přál zkušebnu a následně parket sdílet. „Ptali se mě, jak by měla moje taneční partnerka vypadat. Odpověděl jsem, že jsou dvě varianty. Buď aby byla éterická, abych s ní hnul. Nebo potom další možnost taková Růžičková, která by se mnou šoupala po parketu. To umím,“ zasnil se při vzpomínce na legendární scénu z plesu z pohádky Tři oříšky pro Popelku. „Zatím s tebou budu trénovat já,“ nabídla se Trávníčkovi jeho žena.

Jasná strategie

Představitel Třetího prince ze stejnojmenné pohádky má už vymyšlenou strategii, s jakou chce pořadem protančit. „Budu se schovávat na parketu do temných koutů a za někoho, abych nebyl moc vidět,“ svěřil Aha! herec svůj plán. Herec nicméně klame tělem. Jako jeden z mála letošních soutěžících StarDance navštěvoval taneční a na divadelní fakultě měl pohybovku, tanec a pantomimu. „Takže herci jsou po této stránce docela dobře vybaveni. Pro nás by StarDance nemusela být zase takovým překvapením,“ uznal nakonec. Podle manželky si navíc nenechá příležitost vytáčet ji v kole, jakmile je nějaká ta možnost.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
26. 5. 2021 • 08:20

Obarvený Trávníček vypadá jak pedofil. Odporný blb......

aveneta
24. 5. 2021 • 18:34

Trávníček je již starší pán žádný chudáček a tak zvítězilo jakési sebevědomí....to takový Godla, který říká, že tancem se nikdy nezabýval pro peníze to podnikne....dříve to byl Tydýt teď bude Godla

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.