ODTAJNĚNO: Nový pár do StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

ODTAJNĚNO: Nový pár do StarDance!

Tak a jsou kompletní!
Tak a jsou kompletní! (Česká televize)

Konečně jsme se dočkali! Simona Babčáková (48) to na parketu rozjede s Martinem Prágrem (26) a už teď je herečka ze svého parťáka nadšená. Dalším párem soutěže StarDance ...když hvězdy tančí jsou farářka Martina Viktorie Kopecká (34) a Marek Dědík (38), jenž už dvakrát »urval« druhé místo.

V poslední řadě soutěže tančil Prágr s biatlonistkou a moderátrokou Gabrielou Soukalovou (31) a dovedl ji do osmého kola. Dědík pak obsadil v roce 2015 druhé místo s Jitkou Schneiderovou (48) a o tři později bral s Pavlou Tomicovou (58) také pomyslnou stříbrnou medaili.

Chválou na vybraného partnera Babčáková nešetří. „Můj první dojem z Martina je, že je sympatický a má dlouhé řasy,“ prozradila herečka. Má velkou radost i z toho, že je Prágr vyšší než ona. „Simona byla mou favoritkou. Uchvátila mě svou pozitivní energií a smyslem pro humor. Byla první, které jsem si všiml,“ vrátil poklonu mladý tanečník.

Krátkovlasá farářka Církve československé husitské Kopecká také hází na svého budoucího parťáka samé superlativy. „Jsem nadšená, Marek nosí biblické jméno, tak mi to přišlo docela stylové a z těch prvních několika minut můžu říct, že je to sympaťák. Zároveň jsem vnímala jeho ohleduplnost, to mi bylo sympatické,“ přiznala Martina. „Jsem velmi mile překvapen z paní farářky. To jsem zkrátka nečekal. Myslím, že se s ní bude opravdu dobře tancovat. Je lehká jako pírko, úplně lehoučká,“ lichotil tanečník.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...

Kdo další vběhne na parket?

Těšit se můžeme na různorodou partu. Herec Pavel Trávníček (70), zpěvačka Tereza Černochová (37), tenistka Andrea Sestiny Hlaváčková (34), Mirai Navrátil (28), krasobruslař Tomáš Verner (35), herec Zdeněk Godla (46), herečka Marika Šoposká (31) a podle ohlasů favorit celé soutěže, herec Jan Cina (33).

Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.