Sporťák Pouva o rozchodu s Petrou! Skandál s fotkou penisu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Sporťák Pouva o rozchodu s Petrou! Skandál s fotkou penisu

Expřítelkyně Martina Pouvy není žádná stydlivka.
Expřítelkyně Martina Pouvy není žádná stydlivka. (Blesk)

Už to vypadalo, že dvakrát rozvedený Martin Pouva (57) požádá po deseti letech vztahu partnerku Petru o ruku, ale ouha! Co vlastně stálo za krachem jejich vztahu?

„Ani nevím, proč jsme se rozešli, shodli jsme se, že to společné soužití přešlo v přátelství, ale dodnes se přátelíme. Nebyl to pravý rozchod, kdy na sebe lidé hází špínu,“ prozradil Martin Pouva na webu Expres.cz a se širokým úsměvem dodal: „Jak říkal už pan Sovák: Žít spokojený život s ženskou, to je absolutně vyloučená věc. Vím, co od žen čekat. Vím, co od nich nečekat.“

Moderátor Martin Pouva se rozhoupal a chystal druhou svatbu! Jenže ...

Video se připravuje ...

Navíc s Petrou řešil už v minulosti aférku, kdy jí měl zpěvák Michal Penk (53) údajně poslat snímek přirození. „Poslal mi hanbatou fotku svého..., no však si to domyslíte. Stává se mi leccos, ale tohle tedy ne. Mě to urazilo a Martina naštvalo. Chce Penka zmlátit," okomentovala to tehdy sporťákova polovička pro Blesk. Fotka penisu přišla přes sociální síť z Penkova účtu, jenže těch je na internetu hned několik. A zpěvák se k autorství fotografie samozřejmě neměl a nařčení vehemtně odmítal.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
28. 8. 2021 • 11:37

Šmankote, co na to zase říci? Snad jen " kdo s čím zachází, s tím také schází". Muži v přechodu, kteří se rozvedou, chtějí obvykle ukázat bejvalkám, jací jsou ještě junáci a jak se na ně ( jejich portmonky) mladé kočky lepí. No, a dříve nebo později to končí vždycky stejně....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.