V Hejdové bouchly saze: Moje trpělivost snese hodně ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

V Hejdové bouchly saze: Moje trpělivost snese hodně ale…

Zorka Hejdová se synem
Zorka Hejdová se synem (Instagram)

Maminky jsou nejen milující osoby, ale i ženy, které mají tendence jiné ženy poučovat o tom, co je v mateřství správné a co ne. O tom se již stihla přesvědčit moderátorka Zorka Hejdová (30), která si od ostatních maminek vyslechla, co dělá špatně.

Zorka Hejdová se rozhodla, že i po narození syna Nicolase bude na sociálních sítích stále aktivní a nebude jednou z maminek, co své děti pro jistotu neukazují. Jelikož však nechává fanoušky nahlédnout do svého soukromého života, musí čelit i kritice. Každý má zkrátka svůj vkus, své cíle, ale ne všichni toto dokážou pochopit. Takovou skupinou jsou i ››InstaMaminky‹‹.

Ty se do Zorky pustily s tím, že o svého syna nepečuje správně a snad mu má i ničit zdraví! Toto si moderátorka rozhodně nenechala líbit. „Hele holky, moje trpělivost snese hodně, ale vocaď pocaď. Už jsem se dozvěděla v directu za tři týdny opravdu leccos od chytrých maminek. Že malému ničím záda, že je málo oblečený a dokonce to, že když mám v obýváku puštěnou muziku, tak může mít následky, protože mu ta moje hudba způsobuje v hlavě chaos. To je zatím nejvíc zjištění," napsala Zorka v rámci reakce na konkrétní zprávu jedné z maminek.

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video se připravuje ...

Každý by si měl zkrátka zamést před vlastním prahem, než začne kritizovat ostatní. Moderátorka tak svou zprávu zakončila tímto posláním: „Opravdu to dítě nemůže prostě v pohodě spinkat v košíku s matrací? Já vím, nemyslíte to špatně, jen pamatujte, že kdyby se každá máma starala hlavně o svoje dítě, bylo by o všechny dětičky na celém světě krásně postaráno," dodala Hejdová, jak informoval web eXtra.cz.

Spor o jméno pro dítě Hejdových: Míra chce tradiční, Zorka exotiku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
6. 5. 2021 • 16:23

Bravo má pravdu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.