Mirka Čejková o postižené dceři: Vinu nese opilá doktorka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čejková o postižené dceři: Vinu nese opilá doktorka!

Mirka Čejková s dcerou Petrou.
Mirka Čejková s dcerou Petrou. (Profimedia)

Ve své době byla Mirka Čejková (59) jednou z nejoblíbenějších televizních moderátorek. Média však opustila, živí se jako profesionální koučka, a především pečuje o svou postiženou dceru Petru (33).

Bývalá moderátorka poskytla rozhovor pro web lifee.cz, kde ji vyzpovídala herečka Miluše Bittnerová (43). V něm se mimo jiné zmínila i o své postižené dcerce Petře. Klíčovým momentem jejího života byl porod, který odstartoval vše ostatní. „Neznala jsem pohlaví, jenom jsem cítila, že to bude dcera, strašně jsem se na ni těšila. A manžel taky. Jenže byl 25. únor, vítězný únor, a bohužel paní doktorka přišla k porodu opilá. Takže vlastně to všechno, co se stalo, se stalo u porodu. Byl to prostě špatně odvedený porod a přidušené dítě,“ svěřila se Mirka.

Přestože se v tu chvíli nic neprokázalo, měla od té doby jistá podezření, že s dcerou není vše v pořádku, doktoři jí však přesvědčovali o opaku. „Pořád jsem někam chodila a oni mi pořád říkali, že jsem hysterická matka vysokoškolačka, dítě jsem měla pozdě a prostě se v tom zbytečně patlám,“ vysvětlila bývalá moderátorka. Mateřský instinkt ji nicméně nezklamal. Mirka se ale nevzdala, své dceři se rozhodla poskytnout tu nejlepší péči. „My jsme se dohodli, že chceme, aby její život byl kvalitní. A děláme prostě to, co můžeme a pořád to studujeme,“ přiznala moderátorka.

 

Kromě zdravotních komplikací se Mirka musela srovnat i s faktem, že se od své dcery nedočká vnoučat ani bílé svatby. Na věci se však již odmítá dívat pesimisticky. Přestala uvažovat nad tím, co by kdyby. „Ale to je právě to, co jsem se naučila, že nejsou žádné kdyby. Můžete měnit budoucnost, ale nemůžete měnit minulost,“ dodala statečně Čejková.

Absolonová promluvila a Horna se stěhuje! A Jirák tajně ve vězení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 5. 2021 • 01:09

Uživatel_5457057
hele , můj sloh na téma, kdy odpromuje MUDr. pochopí asi jen někdy, TY zjevně ne.
A nepletu si historické datumy, nýbrž jeden datum a to místo 25. únor jsem dala 28. únor.
Nauč se co je singulár a co plurál Zbytek neřeším,jsou to blbosti, ale mohu-li doporučit vhodnější výraz by byl místo datumy data! ( Význam pro ti vysvětlovat nebudu)

aveneta
15. 5. 2021 • 12:54

No kdyby se mělo narodit zdravé dítě, tak se narodí.....

Uživatel_5457057
14. 5. 2021 • 20:06

Bello, to je teda čeština a sloh, že se nestydíte, to píšete asi opilá. Přečtěte si ten svůj blábol, až budete střízlivá!!! A to, že si pletete i historické datumy, to je taky děs. Hlavně, že ze sebe děláte, jak všechno víte a všechno znáte. A přitom víte ***!

risan
14. 5. 2021 • 13:59

za mě NEJ-NEOBLÍBENĚJŠÍ moderátorka, namyšlená sebestředná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.