Boušková a Vydra vyvracejí fámy o rozvodu: Romantické usmíření? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Boušková a Vydra vyvracejí fámy o rozvodu: Romantické usmíření?

Jnaa Boušková, Václav Vydra
Jnaa Boušková, Václav Vydra (Profimedia.cz)

Není tomu tak dlouho, kdy se spekulovalo nad tím, zda je dlouholetý pár stále spolu. Mluvilo se o tom, že je ve hře milenec a milenka a že spolu Václav Vydra (65) a Jana Boušková (66) drží svazek jen naoko. Jenže podle herce je vše v nejlepším pořádku, dokonce mají manželé před sebou oslavy 15leté výročí.

Václav Vydra Janu miloval mnohem dříve, než se vůbec daly dohromady. Paradoxně tomu „pomohla“ tragédie, kdy herečka přišla o prvního manžela Petra Svojtku (†35), s nímž má i syna Jana. Vašek, ačkoliv sám byl v té době už ženatý, nepřestal Janě nadbíhat. A tak spolu v roce 1983 nakonec začali žít. V roce 2006 vztah ještě oficiálně zpečetili manželským slibem v kostelíku na Křivoklátsku.

Jana Boušková: Vydra si ke mně přivoněl a strnul... nevěra!

Video se připravuje ...

Podle herce stojí za jejich manželským úspěchem to, že spolu dovedou překonávat různé překážky. „Musí mezi dvěma lidmi být láska, vzájemný respekt, uznání a důvěra a tolerance," vyjmenoval pro ŽivotvČesku.cz Václav Vydra vlastnosti, které jsou důležité pro trvalé fungování. Zároveň ještě dodal, jak bude vypadat oslava jejích 15letého výročí. „Letošní oslavu trošku odložíme. Jestli se vše povede, my jezdíme každý rok na plachetnici na Jadran, tak jestli se to podaří, tak si to oslavíme tam," dodal pro citovaný web herec.

7 pádů HD: Boušková o vztahu s Vydrou: Žádost o ruku na smrtelném loži!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.