Profesionál Doyle se změnil k nepoznání! Stal jsem se objímačem stromů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Profesionál Doyle se změnil k nepoznání! Stal jsem se objímačem stromů

Lewis Collins alias Bodie podlehl před pěti lety rakovině.
Lewis Collins alias Bodie podlehl před pěti lety rakovině. (Foto pro Blesk – Zdeněk Barták )

Ten chlap se ale změnil! Z frajírka v kožené bundičce a těsných džínách je dnes gentleman, elegán. Britský herec Martin Shaw (76) zestárl, vypadá samozřejmě jinak a bujná kudrnatá kštice je rovněž minulost. Nic překvapivého, jenomže teď nám ho připomněla epizoda Hercula Poirota, která běžela v týdnu v televizi.

Kdo se díval, musel zapátrat v paměti, kdo je kromě slavného detektiva hlavním hrdinou. Že vraždy spáchal slavný herec sir Charles Cartwright, se dozvíme na konci; je to překvapivé zjištění, ale tak to u Agathy Christie už chodí. Ovšem opravdu pozorný divák si spojil Cartwrighta s ostrým poldou Raymondem Doylem z Profesionálů. „Dohodli jsme se s Davidem, že bych mohl v Poirotovi hostovat, zajímalo nás to oba dva. Po pravdě, toužil jsem po tom už dlouho,“ vzpomněl si Shaw.

Tati, promiň, že jsem se smál

Je vtipné, co přiznal naposledy Daily Mailu. Že je vegetariánem a nepije už dlouhé roky alkohol, že miluje venkov a bojuje za životní prostředí, to všechno se ví, ale… „Stal jsem se objímačem stromů. Na stará kolena. Chytnu se kmenu a čerpám energii. Kdysi jsme se tátovi s bráchou smáli. Dneska to dělám taky. Lásku k přírodě mám od svého otce.“ Zároveň si umínil, že nikdy neodejde do důchodu, zůstane prý na jevišti do samého konce.

Celý článek a aktuální snímky najdete v tištěné verzi Aha! 25.4.2021



Přečtěte si
frfr
26. 4. 2021 • 02:36

Mrzí mi, že autoři své články nepodepisují, protože bych to adresovala jemu. Krásný článek o Martinu Shawovi, ale kdyby měl autor trochu přehled, tak by věděl, že na Seznamu již delší dobu běží Inspektor George Gently, kde obdivuhodně hraje hlavní roli. Nestačí jen články "obšlehávat", ale třeba si i něco sám zjistit, tak je to potom novinář a ne překladatel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.