Bizarní program v TV: TERORISTÉ UNÁŠEJÍ SLAVNÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bizarní program v TV: TERORISTÉ UNÁŠEJÍ SLAVNÉ

Na k smrti a k smrti vyděšenou herečku Nessmu  míří zbraněmi a křičí, že ji zabijí.
Na k smrti a k smrti vyděšenou herečku Nessmu míří zbraněmi a křičí, že ji zabijí. (Foto Tanneb Rislan, Profimedia.cz)

Představte si, že vás unesou teroristé z Islámského státu, u hlavy vám drží bouchačky, navléknou na vás vestu s výbušninami a hrozí, že vás popraví. Byli byste strachy bez sebe, nebo by vám to přišlo jako legrace? V irácké televizi na tomto konceptu postavili celou reality show. Unášejí slavné, a když jsou k smrti vyděšení, řeknou jim, že to celé byla vlastně jen bžunda.

Bizarní pořad s názvem Tanneb Rislan začíná tím, že jsou vybrány irácké celebrity, kterým nabulíkují, že je v rámci charitativní show čeká návštěva evakuované rodiny, která unikla ze spárů Islámského státu. Jakmile se však dostanou k ní, show začíná. Herci maskovaní jako teroristé totiž zaútočí na dům, kolem se ozývá střelba, bouchají bomby a slavní nakonec skončí se zavázanýma očima, na sobě mají cosi, o čem si myslí, že je sebevražedná vesta, a zatímco jsou svázaní, bezmocní a bojí se o holý život, najatí herci na ně křičí, že je zabijí. Tahle noční můra končí až ve chvíli, kdy na scénu vběhnou »vojáci« a předstírají, že celebrity osvobozují...

Omdlela strachy

Mezi takto napálenými už byl mj. profesionální fotbalista Alaa Mhawi (24), který hraje v místní Premiere League za tým Al- -Shorta. „Jsem tvůj bratr, jsem Iráčan, zastupuji celý náš národ,“ sypal ze sebe, když škemral o milost. Další nešťastnicí pak byla jistá herečka jménem Nessma, která křičela, plakala, modlila se a vše vyvrcholilo tím, že strachy omdlela a zhroutila se na podlahu.

Je to drsné, ale...

Není divu, že si na zvrhlou show už stěžovala celá řada šokovaných diváků. „Ano, scény jsou drsné, ale kdyby tady Islámský stát vyhrál, umělce by čekal mnohem těžší život. A všechny Iráčany taktéž,“ hájí se nesmyslně autor pořadu Dargham Abu Rghif.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.