Trávníčkova žena Monika a houslista Svěcený: Z hotelu do... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Trávníčkova žena Monika a houslista Svěcený: Z hotelu do...

Ven z bytu vycházeli až po hodině.
Ven z bytu vycházeli až po hodině. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Robert Klejch)

Není to tak dlouho, co se na sociální síti objevil výkřik Pavla Trávníčka (70), že od něj manželka Monika (35) utekla k Jaroslavu Svěcenému (60). Údajně šlo o útok hackera. Jenže uběhlo něco málo přes měsíc a dvojice byla opět viděna spolu. Ze společné akce si to namířili do hotelu a pak do houslistova bytu!

Začalo to jako běžný pracovní den. V pátek dopoledne se houslový virtuos a jeho manažerka sešli v areálu Nemocnice Na Bulovce, kde s Leonou Machálkovou (53) předávali 1200 poukazů na pobyt v hotelech pro zdravotníky z covidových jednotek. „U nás je vše v pořádku, s Pavlem se ani nehádáme,“ odpověděla na dotaz Aha! Trávníčková. „Nic mezi námi není. Jsem zvyklý, že jsem spojován s každou ženou po svém boku,“ přizvukoval Svěcený.

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě!

Video se připravuje ...

Pracovní oběd?

Jenže místo toho, aby Monika po skončení akce spěchala domů za svým manželem, namířila si to i s houslistou do hotelu Don Giovanni. Právě tam, kde před měsícem produkovala charitativní koncert, na němž vystupoval i Svěcený. „Ven jsem je viděl vycházet tak za hodinu a půl. Pravděpodobně byli uvnitř na obědě,“ řekl Aha! jeden ze zaměstnanců, který si nepřál být jmenován.

Pokráčko doma

Ani potom se ale jejich cesty nerozdělily! Každý sice odjel svým vozem, avšak po chvíli oba zaparkovali poblíž domu na pražských Vinohradech, v němž bydlí Svěcený. Vešli spolu dovnitř a zdrželi se tam hodinu. Co se dělo v bytě, vědí jen oni dva.

CO TOMU PŘEDCHÁZELO

Před více než měsícem se na dnes už zrušené facebookové stránce Divadla Pavla Trávníčka objevily tři podivné statusy. „Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu, a já tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna?“ stálo prvním příspěvku s podpisem P. Trávníček. Příspěvek byl ovšem vzápětí smazán a po chvíli se tam objevil jiný. „Napadl někdo profil,“ psalo se v něm kostrbatě. Jenže za chvilku na stránce přibyl další komentář, v němž stálo: „Prý už Maxmiliána nikdy neuvidím.“ I ten záhy zmizel.

Zdrcený Jaroslav Svěcený na pohřbu Vadima Petrova: Znal jsem ho od svých 15 let

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
20. 4. 2021 • 19:37

Suverenní ,,frňákovník "...

blamal
20. 4. 2021 • 08:36

Svecenymu evidentne hrablo po tom,co ho opustila manzelka. Kydal na ni spinu kudy chodil,a ted si narazil tuhle ohavu? Krasny a charakterni duo ohavos. Kdo chce kam...

mbmb
20. 4. 2021 • 07:39

Té kolií od Travnicka věnujete moc místa ! Ale komentáře na posvěceného hackra pobavi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.