Poslední rozloučení s Kellnerem: Pohřeb za tónů Dylana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poslední rozloučení s Kellnerem: Pohřeb za tónů Dylana

Poslední rozloučení s Petrem Kellnerem.
Poslední rozloučení s Petrem Kellnerem. (PPF Group)

Píseň od Boba Dylana a jen rodina a nejbližší přátelé a kolegové. Tak vypadalo smuteční rozloučení s miliardářem Petrem Kellnerem (†56), který tragicky zahynul při pádu vrtulníku na Aljašce. 

Rozloučení s nejbohatším Čechem proběhlo v neděli ve vile na pražské Hanspaulce v kruhu jeho nejbližších. Jednou z písní, která Kellnera vyprovodila na poslední cestu, byla Knockin´On Heaven´s Door (Klepání na nebeskou bránu) od amerického písničkáře Boba Dylana (79).

Zakladatel investičního giganta skupiny PPF zemřel při pádu vrtulníku v aljašských horách v sobotu 27. března. Spolu s ním zahynuli další čtyři lidé. Jediným přeživším byl snowboardista a fotograf David Horváth (48). „Z toho, jak jsme mluvili s Davidem Horváthem, tak snad mohu jen říct, že nic nenasvědčuje technické poruše. Že to byla skutečně souhra nějakých nešťastných náhod, povětrnostních podmínek, přistávacích podmínek,“ řekl Radiožurnálu šéf PPF pro vztahy s veřejností Vladimír Mlynář.

„Tykali jsme si.“ Zeman udělí Kellnerovi Řád Bílého lva

Video se připravuje ...

Dostane metál

Coby úspěšnému podnikateli, který »prospěl České republice«, se rozhodl prezident Miloš Zeman (76) udělit zesnulému miliardáři in memoriam Řád bílého lva. „Znal jsem Petra Kellnera poměrně dobře, tykali jsme si,“ uvedl prezident s tím, že ho hrozně mrzí, že to bude posmrtně. „Rád jsem mu trochu pomáhal, například tím, že jsem ho vzal na cestu do Číny, a nikdy jsem za to nic nechtěl,“ pokračoval Zeman s tím, že jednou po Kellnerovi požadoval 50 milionů korun na drahý lék. Peníze ale nakonec nebyly třeba, jelikož pro dítě nebyl lék vhodný.

Petr Kellner a jeho stopa ve sportu: práva na ligu na O2 TV Sport, chtěl kupovat akcie Chelsea

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.