Dojemná slova Martucciho: To by Ivetu (†48) zahřálo u srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dojemná slova Martucciho: To by Ivetu (†48) zahřálo u srdce

Domenico Martucci  a Iveta Bartošová
Domenico Martucci a Iveta Bartošová (Foto Aha! – M. hykl, D. Kundrát, M. Sekanina, archiv D. Martucciho, ara)

Dnes by zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová (†48) oslava 55. narozeniny. Proto na bývalou hvězdu vzpomínají její přátelé a bývalé lásky o to více. Ačkoliv měla Iveta kolem sebe lidi, kteří ji měli opravdu rádi a mysleli na její dobro, bohužel se na ni nabalily i osoby, které ji stáhly na dno. Ital Domenico Martucci (44), se kterým Iveta prožila několik krásných chvil, mezi ty špatné ale nepatřil.

Utekla za ním, když na tom nebyla psychicky dobře a on jí pomohl. Bohužel jim však vztah nevyšel, Iveta udělala pár něšťastných rozhodnutí a dostala se na tak hluboké dno, že se bohužel před sedmi lety rozhodla ukončit své vleklé problémy definitivně dobrovolnou smrtí na železničních kolejích. Její smrt zasáhla kromě rodiny také fanoušky, kolegy a přátelé. Skon kdysi tak velké hvězdy velmi otřásl i italským hřebcem Martuccim, který za Ivetinu zhoubu považuje Josefa Rychtáře. Zpěvačce k jejím nedožitým 55. narozeninám do nebe nyní poslal dojemný vzkaz, který by Bartošovou určitě potěšil.

Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové

Video se připravuje ...

„Na Ivetu vzpomínám s úctou a pokorou. Byla to úžasná žena i zpěvačka. Navždy bude žít v srdcích všech jejích fanoušků prostřednictvím krásných písniček včetně mého srdce… Iveta byla skutečně úžasná žena a vzpomínám na ni jen v dobrém,“ pověděl podle extra.cz Martucci.

Výročí odchodu Bartošové: Rychtář mluví o své smrti! A Kostková přivítala nového člena rodiny

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
aveneta
8. 4. 2021 • 16:26

Pravda je, že měla takový hezký mladiství hlas....no škoda že se vydala nesprávnou cestou v životě...alkohol, prášky i nesprávní muži, celé to pak nezvládla a ukončila život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.