Ewa Farna ocenila snahu manžela: Moře v obýváku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Ewa Farna ocenila snahu manžela: Moře v obýváku!

Domácí exotika Ewy Farne
Domácí exotika Ewy Farne (instagram.com)

Tomu se říká láska! Ewa Farna (27) o Velikonocích vyslovila přání, že už by ráda někam k moři, protože je ta karanténa dlouhá. Její manžel Martin Chobot (32) to pojal po svém a Ewu překvapil domácí exotikou.

Zpěvačka a maminka syna Artura (22 měsíců) zatoužila po mořském vánku a teplém písku. Její manžel se ale zachoval jako zodpovědný muž a táta. „Vždyť nemůžeme cestovat ani mezi okresy, ani na svátky nevidíme rodinu, tak to fakt nemůžeme nikam jet přece, to je úplně proti smyslu těch opatření,“ zavrhl Martin výlet do zahraničí.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...

Ewa ještě chvíli brblala, že by to šlo třeba do Dubaje či na Kanárské ostrovy, ale nic neprošlo. O to víc byla překvapená, když se vrátila z toalety do obýváku. Čekalo tam na ni plážové lehátko, osuška, věci na šnorchlování, drink, palma v květináči a na obrazovce fotka od moře. „No Dubaj to není, ale snaha se cení. Udělejme si pěkné Velikonoce i doma!“ byla Farna nakonec spokojená.

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.