Vedla »hejno« luxusních prostitutek: Nabízela je Kennedymu i Brandovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vedla »hejno« luxusních prostitutek: Nabízela je Kennedymu i Brandovi!

Zemřela v roce 2015 v úctyhodných 92 letech.
Zemřela v roce 2015 v úctyhodných 92 letech. (foto: Profimedia.cz, Netflix)

Madame Claude byla v 60. letech prominentní postavou francouzského podsvětí. Příběh tajemné bordelmamá, která obstarávala luxusní společnice slavným a bohatým, teď veřejnosti přináší Netflix.

Sama si svou minulost ráda přibarvovala. Ve své autobiografii například tvrdila, že se narodila do šlechtické rodiny, přestože ve skutečnosti měl její otec obchůdek s potravinami na malé nádražní stanici. Ať už byla její minulost lží, nebo ne, Madame Claude se stala úspěšnou podnikatelkou v sexbyznysu. „Existují dvě věci, za které lidi vždy zaplatí – jídlo a sex. A já vařit neumím,“ říkávala žena, která ovládala »hejno« krásných a inteligentních žen, kterým přezdívala labutě a které si svou společností vydělávaly až 10 tisíc dolarů denně. Některé z nich to ostatně dotáhly na manželky mocných a bohatých.

Trumpismus bez Trumpa, ztrapněná Melania a vlídný dopis Bidenovi: Žantovský o odkazu exprezidenta

Video se připravuje ...

„Pokud jste viděli dívku, která vypadala lépe, byla lépe oblečená a více na úrovni, mohli jste si být jistí, že byla od Claude,“ popsal jeden z jejích klientů. Sama prý sex moc ráda neměla. Mezi prominentní figury, které využívaly služeb francouzské bordelmamá, údajně patřili Marlon Brando, a dokonce i tehdejší americký prezident John Kennedy. Ten si měl u Claude objednat dívku, která byla smyslnější dvojnicí jeho manželky Jackie. A vůbec, mít dívky od Claude patřilo ke společenské prestiži. Její pochybné živobytí ji přece jen dohnalo, když byla obviněna z neplacení daní. V chládku nakonec pobyla jen několik měsíců a tiše dožila na jihu Francie.

Biden upadl na schodech při cestě do Air Force One. Hned natřikrát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.