Svědectví oběti sexuálního gangu řízeného Epsteinem (†66): Clinton byl na ostrově pedofilů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svědectví oběti sexuálního gangu řízeného Epsteinem (†66): Clinton byl na ostrově pedofilů!

Bill Clinton, úspěšný politik zapletený do spousty skandálů.
Bill Clinton, úspěšný politik zapletený do spousty skandálů. (Foto Reuters, Profimedia)

Jedna z obětí delikventa Jeffreyho Epsteina (†66), jenž obstarával pro své mocné kamarády sexuální radovánky všeho druhu včetně pedofilních, zaútočila na bývalého prezidenta Billa Clintona (74). Podle ní Clinton totiž nechvalně proslavený Epsteinův »ostrov hříchu« navštívil hned 27krát!

Clinton momentálně pracuje na projektu posílení postavení žen s Kamalou Harrisovou (56), které byl určen příspěvek na Twitteru od Virginie Giuffreové (37). Ta byla obětí obchodování s lidmi, organizovaného právě Epsteinem a údajně byla donucena i k poměru s britským princem Andrewem (61), prostředním ze tří synů královny Alžběty II. (94). „Wow!! Ptá se Clintona, jak posílit postavení žen? Měla by se ho spíše zeptat, co 27krát dělal na Epsteinově ostrově a na palubách jeho soukromých tryskáčů!“ napsala naštvaně Giuffreová, která Clintonova přítele Epsteina obvinila z toho, že ji držel jako sexuální otrokyni. Přestože zdůraznila, že s bývalým prezidentem nepřišla do kontaktu, několikrát ho viděla přímo na tzv. ostrově pedofilů uprostřed Karibiku, na kterém mělo docházet k nelegálním orgiím.

Sexuální škraloupy

Bývalý americký prezident má za sebou vedle slavného případu se stážistkou z Bíého domu Monicou Lewinskou (47) řádu skandálů. V roce 1994 ho ze sexuálního obtěžování obvinila tehdejší recepční hotelu Paula Jonesová, která po něm požadovala veřejnou omluvu a odškodnění ve výši 700 tisíc dolarů. Nakonec přistoupila na mimosoudní vyjednání a odškodné 850 tis. dolarů, Clinton se však k činu nikdy nepřiznal.



Přečtěte si
mbmb
11. 4. 2021 • 08:49

nosic problemu Bill kdo chce moc nema nic! Rozpleskl se pod sukni Hilary jak maly kluk ,tahala ho nekolikrat z maleru .Bud jsi prezident anebo nevernik.Na Tom kluzkem bananu uklouzl i DSK s skaredou pokojskou.Manzelka prodala drahy obraz kterym zaplatila jeste drazsi pravniky a pak kop ,dedka nechala plavat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.