Petr Rychlý: Od Zagorové odstřihl Margitu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Rychlý: Od Zagorové odstřihl Margitu!

Zagorová a Margita
Zagorová a Margita (Anna Kovačič)

Nelehkou proměnu si na vystoupení v show Tvoje tvář má známý hlas vylosoval Petr Rychlý (55). Převtělí se v operního pěvce Štefana Margitu (64), zazpívá píseň Den je krásný a doprovázet ho v duetu bude samotná Hana Zagorová (74).

Kdo jiný by také měl Rychlého doprovázet než samotná »Hanička písnička«. Se svým partnerem zapěla zpěvačka píseň nesčetněkrát, ale podle odtajněného oblečení obou aktérů nedělního dílu se kostyméři inspirovali vystoupením z roku 2000, kde se Zagorová celou dobu houpe na houpačce. Rychlý měl dokonce před vystoupením s Hankou i několik zkoušek. „Přiznávám, že jsem trochu takový perfekcionista, takže jsme se s Hankou domluvili, že za ní zajedu, abychom si duet nazkoušeli v soukromí mimo kamery, a tím si i jeden na druhého zvykli,“ přiznal herec, že svá vystoupení rozhodně nenechává náhodě a precizně se na ně připravuje. Jak se duet povedl, se můžete podívat v neděli od 20.20 hod. na TV Nova.

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video se připravuje ...

Vystoupení v estrádě

Málokdo ví, že spolu Rychlý a Zagorová už tuto píseň zpívali. Před více než deseti lety svými výkony pobavili diváky estrády na televizi Nova, i když to bylo tehdy v případě Petra spíše komediální vystoupení.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.