To Prachař »vydýchal«?! Nepochopíte, co Agáta prohlásila o dceři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle Prachař »vydýchal«?! Nepochopíte, co Agáta prohlásila o dceři

Agáta Hanychová neváhala zkritizovat i Miu.
Agáta Hanychová neváhala zkritizovat i Miu. (Foto Aha! - Martin Hykl, Instagram.com, profimedia.cz)

Bývalá modelka, nyní influencerka Agáta Hanychová (35) byla vždycky prostořeká. Tedy: Co na srdci, to na jazyku. Bohužel se upřímné soudy nevyhýbají ani jejím dětem. Co řekla o dceři Mie, asi nepochopíte.

Když se bývalá manželka Jakuba Prachaře pro eXtra.cz rozpovídala o svých potomcích, netajila se tím, že Mia není žádný anděl, i když tak vizuálně může působit. „Mia je opravdu taková, jako excentrická, taková prostě uhádaná, opravdu zlá a do toho ale hrozně milá. Prostě se to v ní hrozně pere. A já: Mio, tak pojď, já tě odvezu do pekla. A ona: Jo super, budou tam čerti, jo? Takže ona je taková a je to asi po mně no. Takový to: Vrátí se ti to na dětech, bohužel u mě platí,“ musí s odstupem let uznat Agáta.

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...

Kriticky se ale v případě dcery staví ještě k jedné věci. Na otázku, co hezkého Mia zdědila po Jakubovi, totiž opět odpověděla po svém: „Hele, já myslím, že ten talent. Jako určitě ten hereckej talent má po něm, protože po mně ho mít nemůže. Ne, bohužel vypadá jako on a já doufám, že z toho ona… Protože u těch chlapů je to hezký, ale když holka vypadá jako kluk, tak to není úplně hezký, ale já doufám, že z toho vyroste,“ řekla nekompromisně její máma. A neobrátila ani, když se jí moderátorka Eva Decastelo snažila přesvědčit o tom, že je ale rozkošná. „Rozkošná nebo zvláštní můžeš říct. To se vždycky říká o ošklivých holkách, že jsou zvláštní. Víš, ona není hezká, ona je zvláštní. Takže Mia je zvláštní, ale já doufám, že bude hezká, až bude starší,“ uzavřela toto téma pro eXtra.cz.

Agáta Hanychová na focení titulky pro Dietu: Co o sobě prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
3. 4. 2021 • 18:21

Mia se může radovat, že je po tátovi a že nezdědila po matce ten kačeří pysk.

picoda
30. 3. 2021 • 08:16

adeso

nika70
29. 3. 2021 • 22:23

Tak snad tohle nebude vykládat i své dceři, která by to mohla dost psychicky odskákat.

pinkfloyd23455
29. 3. 2021 • 21:22

Však ona pokud nemá na šnupaku tunu toho bordelu tak taky žádná sláva a v palicu už vůbec nekomentují!!

adeso
29. 3. 2021 • 19:38

Aguš je ------- . To co vypráví o své dceří je šílené a svědčí to o jejím nulovém IQ. Když už jí ani truhlář nesedl, tak to jej síla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.