Totální rezignace na život? Z bolestných slov Hlaváčové mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Totální rezignace na život? Z bolestných slov Hlaváčové mrazí!

Nejsmutnější rozhovor s Janou Hlaváčovou: Jsem už ležák a k ničemu! Myšlenky na smrt?
Nejsmutnější rozhovor s Janou Hlaváčovou: Jsem už ležák a k ničemu! Myšlenky na smrt? (Martin Pekárek, archiv )

Fenomenální česká herečka se už dlouhé roky drží v ústraní, kvůli Parkinsonově chorobě Jana Hlaváčová (82) nevychází z domu. Z toho důvodu podle Blesku.cz odmítla i očkování proti covidu-19. Znamená to snad, že už nevidí vůbec žádnou naději?

„Já to nechci,“ měla odpovědět citovanému deníku na dotaz, jestli už se dočkala vakcíny, na kterou má ve svém věku nárok. „V mém případě je to zbytečné. Jsem ležák, nikam nechodím. A ten, kdo je se mnou ve styku, je očkován nebo testován,“ vysvětlila herečka svůj postoj pro Blesk.

„Vždyť já už jenom spím, nebo se dívám na televizi,“ dodala. Nejraději prý kouká na filmy, ve kterých hraje společně s manželem Luďkem Munzarem (†85). „To byly krásné doby, tyhle vzpomínky mne stále drží při životě,“ přiznává.

Rodina Štaidla plánuje pohřeb, po skladateli zůstal obří majetek! A Hlaváčové smutná slova o konci

Video se připravuje ...

Pohybové problémy

Že je na tom zdravotně špatně, přiznala už před časem pro deník Aha! „Tam, kam nutně potřebuju, jako je toaleta, tam si s pomocí chodítka dojdu. Nebo k doktorovi, když mne dovezou, tak se potom nějak došourám. Jinak je ze mne ale opravdu ležák,“ svěřila se oblíbená herečka. „Proto nikam nechodím. Nevylezu prostě vůbec ven,“ pokračovala Hlaváčová, které se nikam ani o chodítku nechce.

„Nemám chuť chodit ven. Nechci. Stejně jako už nemám chuť s nikým mluvit. Za prvé se mi občas komunikuje velmi těžce a za druhé jsem se toho v životě namluvila až až,“ je přesvědčená Hlaváčová.

Jana Hlaváčová po dlouhé době ve společnosti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
25. 3. 2021 • 13:31

Perfektní herečka...vždy jsem ji měla moc ráda..věřím,že už nestojí o žádné rozhovory a nechce chodit ani ven..ale i tak přeji ať ji ještě aspoň trochu život těší..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.