Těhotná Kopřivová ostrouhala? Proč si ji Dubovický nevezme?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Těhotná Kopřivová štěstím bez sebe, ale... Proč si ji Dubovický nevezme?

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický
Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický (FTV Prima)

Od té doby, co se dala dohromady s Miroslavem Dubovickým (28), jen září! Veronice Kopřivové (29) rozchod s Jaromírem Jágrem opravdu prospěl. Konečně si totiž zase začala užívat života s partnerem, který sdílí stejné hodnoty a později přišla radostná novina. Poté, co si stihli vychutnat dovolené, party a další legraci, se slavný pár rozhodl pro miminko, které z nich udělá rodinu. Jak to však vypadá se svatbou?

Jsou štěstím bez sebe, že se našli! Veronika Kopřivová se konečně dala dohromady s ideálním partnerem a je spokojená. Ačkoliv s Jaromírem Jágrem zažila krásné časy a dostala se díky němu na výsluní, díky kterému si například mohla koupit vlastní byt, nebyl tím pravým mužem do života. Sice to tak možná nevypadalo, ale Veronika asi dlouho toužila po rodině a pořádném zázemí. To jí pravděpodobně Jágr nechtěl či nemohl dopřát a tak přišel rozchod.

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video se připravuje ...

Díky krachu vztahu s hokejistou se Kopřivová mohla dát dohromady s bývalým kickboxerem Miroslavem Dubovickým, se kterým konečně rozjela život, jaký si vysnila. Bývalá striptérka je nyní v šestém měsíci těhotenství a jen září. Jak to však vypadá se svatbou, na kterou se Veronika určitě těší? „Svatba bude. Ale přijde mi škoda to nějakým způsobem obejít a udělat v této době něco narychlo. Chceme si to užít a máme to v plánu, to je jasné,“ pověděla podle expres.cz blondýnka. Dubovický si tak Kopřivovou nechce brát mermomocí a narychlo a chce, aby svatba byla velkolepá a nezapomenutelná!

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.