Jágrova Dominika na citlivé téma: Tohle by snad neměl Jarda číst | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágrova Dominika na citlivé téma: Tohle by snad neměl Jarda ani číst

Jágrova přítelkyně Dominika
Jágrova přítelkyně Dominika (instagram)

Zatímco nové lásce slavné osmašedesátky je teprve dvacet šest, Jaromírovi Jágrovi táhne na padesátku. Z toho důvodu by ho už národ konečně rád viděl s kočárkem. A tím pádem i Dominika Branišová často čelí dotazům, jestli se třeba už „něco“ neděje. Jenže vyvolená hokejové legendy se k tomu staví poněkud odtažitě.

„Někdy v mých sedmnácti letech se mě někdo zeptal, kde se vidím za deset let, a já jsem odpověděla, že bych už chtěla mít rodinu. Já ale dnes ve svém životě nic neplánuju a nepřemýšlím o tom, že bych chtěla rodinu a děti. Já teď vše nechávám plynout, jak život přichází,“ řekla Super.cz Dominika v rozhovoru během focení kolekce Beaty Rajské (58).

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video se připravuje ...

 

Představy o veselce ale jako každá správná holka přece jen má. „Jediné, co si představuju, je, že by svatba byla někde na pláži. Jen já a ženich. Tím to končí. Že bych si vybírala šaty nebo prstýnky, tak to neplatí,“ dodala ke svým svatebním plánům.

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.