Diano, co ti to udělali? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Diano, co ti to udělali?

Diana Kobzanová v červeném modelu zaskočila téměř všechny hosty přehlídky. Většina ji vůbec nepoznala.
Diana Kobzanová v červeném modelu zaskočila téměř všechny hosty přehlídky. Většina ji vůbec nepoznala. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Tohle, že je Diana Kobzanová (26)? Co to s ní udělali? Krásnou Dianu ve středu večer vizážisté opravdu zřídili! Diana byla hlavní tváří desáté autorské přehlídky návrháře Josefa Klíra a jen stěží ji mohli hosté poznat. Když se Kobzanová zjevila na molu, jako by vystoupila z horoucích pekel!

Oči černé jako uhel, vínově červená róba a extravagantní účes – jakoby se na mole zjevil satan. „Josef Klír si na takovouhle extravaganci potrpí. Jeho modely jsou vždy originální a tomu odpovídá i líčení, v tomto případě dost výrazné,“ řekl deníku Aha! jeden z organizátorů přehlídky.

Po přehlídkovém molu se Kobzanová prošla jen jednou. Další desítky modelů předváděly méně známé modelky, mezi kterými se objevily missky Veronika Chmelířová a Veronika Pompeová. U těchto modelek už však byli vizážisté střídmější a líčení slečen bylo naprosto v pořádku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.