Supermodelka Pořízková: Říkali mi špinavá komunistka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šikanovaná supermodelka Pořízková (55): Říkali mi špinavá komunistka!

Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková (Instagram)

Na zahraničních molech zářila, jenže věřte, že supermodelku 80. let Pavlínu Pořízkovou (55) kvůli vzhledu ve škole drsně šikanovali. Šrámy na duši si kvůli tomu nese dodnes.

Pavlína se na Instagramu pochlubila fotkou, na níž je krátce po proceduře na vyhlazení vrásek. „Ano, jsem marnivá a chci být krásná,“ okomentovala ji. Pak se svěřila, že ji ve 14 letech kvůli vzhledu ve škole šikanovali. „Říkali mi, že vypadám jako los, neopeřený kuře, ožralá žirafa a špinavá komunistka,“ napsala rodačka z Prostějova s tím, že napadání pocházelo většinou od dívek.

Byla si prý sama sebou tak nejistá, že kdyby tehdy mohla, šla by na plastiku. „Nechala bych si zvětšit rty, spravit zuby, obrousit čelist, šla bych na zvětšení prsou, liposukci,“ vyjmenovala. O rok později už se z Pavlíny stala hvězda pařížských mol a udávala módní trendy.

Takhle se Karolína Kurková udržuje v kondici!

Video se připravuje ...

Kvůli výrazné čelisti a postavě Amazonky se o ni přetahovali přední návrháři – přesně za tyto vlastnosti se jí smáli... „Najednou jsem byla vzorem toho, jak by měly ženy vypadat. Přitom jsem se vůbec nezměnila,“ vrtí hlavou. „Vzdávám hold ženám, které mají sebevědomí vyčnívat. Já na tom svém stále pracuji,“ zakončila své zamyšlení.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.