Skvělá zpráva! Lambora a Burešová zase SPOLU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Skvělá zpráva! Lambora a Burešová zase SPOLU

Marek Lambora
Marek Lambora (Profimedia)

Alespoň televizní svět přináší svým divákům dobré zprávy. Slunečná sice skončí a dvojice Lambora a Burešová zmizí dychtivým fanouškům z obrazovek Primy, jenže příjemnou novinkou je, že se nevytratí do ztracena. Stačí jen přepnout na Novu!

Eva Burešová (27) a Marek Lambora (25) zafungovali skvěle totiž i v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Jelikož se soutěž vrací a má tentokrát v sobě zahrnout vše, co mělo u diváků úspěch, hrdinové Slunečné tu nebudou z toho důvodu chybět. Oba by se měli ocitnout v křeslech porotců. „Jsem moc ráda, že můžu být v porotě, hodnotit a užívat si kulturu, protože přeci jenom ta chybí a není kde vidět naše tuzemské umělce,“ řekla Eva. „Hodnocení pro mě není zrovna jednoduché, účinkujícím totiž není téměř co vytknout. Díky tomu, že se v této řadě všichni známe, tak je hodnocení o něco příjemnější,“ dodala ještě herečka pro Super.cz.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...

Další novinkou show pak je, že se moderátorských postů ujmou Ondřej Sokol spolu s Alešem Hámou. A že se vrátí i hvězda první řady Hana Holišová. Té by na pozici soutěžících měli konkurovat Vojta Drahokoupil, Petr Rychlý, Jitka Boho, Iva Pazderková, David Gránský, Albert Černý a Marta Jandová.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.