Adamczyk z Kukaček prozradil: Chaos v natočených scénách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adamczyk z Kukaček prozradil: Chaos v natočených scénách

Seriál Kukačky
Seriál Kukačky (Česká televize)

Spustil se s kolegyní z práce. V sedmém dílu Kukaček se Marek Adamczyk (33) coby frustrovaný Martin vrhl na svou sexy kolegyni Janu neboli Adélu Petřekovou (32). Samotného herce to zaskočilo! Až v televizi totiž zjišťuje, jak jsou díly poskládané a co se v nich odehrává.

Zní to zvláštně, ale ani herci netuší, jak se bude seriál o záměně dětí v porodnici vyvíjet. „Taky tě vždycky překvapí, jak jsme to točili na přeskáčku, jak ten díl vypadá,“ zeptala se v instagramovém videu svého seriálového manžela Marta Dancingerová(29), která hraje maminku malého Jakuba.

Vlasy a košile

„Přesně, a vždycky sleduju, jestli mám jinak vlasy, protože mezi některými scénami jsou třeba i tři měsíce. Podle toho si to rovnám. Zatím to ale funguje, mám i stejně zakasaný košile,“ vtipkoval Adamczyk s tím, že vlastně vůbec nevěděl, co se odehrává v druhé rodině vyměněných dětí. „Konečně mám možnost prohlédnout si Tomáše a vidět ho v kuse,“ tvrdil. Marta zase vůbec netušila, že se její seriálový manžel spustí s vnadnou kolegyní z práce. „Mě dneska trošku nas*alo, že tebe ta Janička hrozně přesvědčila v té práci. Doufám, že už se s kolegyní líbat nebudeš?“ vpálila mu už po první scéně jejich sbližování, jako by snad netušila, že to nebude jejich jediný pokus...

Kukačky: Mohou za záměnu dětí neshody z minulosti? Rudolf a Karel odmítají mluvit

Video se připravuje ...

Šachy s byty

Martu s Adamem také mrzí, že se tak málo potkávali na place s Davidem Novotným (51) a Sabinou Remundovou (48), kteří představují rodiče malého Tomáše. Natáčelo se sice ve stejných ateliérech na Kavčích horách, ale v různé době. Napřed tak postavili byt Kadlecových, všechno tam odtočili a pak hned zbourali. Na jejich místě pak vyrostl dům Holcových.

Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.