Nenalíčené krásky: Odhalily pravou tvář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nenalíčené krásky: Odhalily pravou tvář!

Pavla Vitázková
Pavla Vitázková  (facebook.com)

Nebojí se jít s kůží na trh! Slavné krásky předvedly, jak jejich tvář vypadá bez nánosu líčidel a zásahu vizážistů. S Ivou Kubelkovou (43) profesionálové příliš práce nemají, zato na Kristině Kloubkové (44) si máknou, než usedne před kameru Televizních novin. Oproti jejich přirozenosti si například Agáta Hanychová (35) pomáhá různými filtry a pak hrdě hlásí, že nemá žádný make-up. A kdo další se nebojí odhalit »nahou« tvář?

Pavla Vitázková (42), herečka
Vypadá prý příšerně

Bývalá hvězda seriálu Cesty domů nejprve přirozenou tváří trochu vyděsila, ale pak z toho dokonce udělala soutěž. „Je blbá doba, tak se pojďme zasmát. Dejte mi sem do komentů svoji fotku, kde nemáte vůbec nic na ksichtíku, a já vám nakonec dám svoji fotku, která je úplně bez a vypadám na ní příšerně a věřte mi, že cizí (rozuměj moje) neštěstí vás moc potěší. A pobaví,“ napsala Pavla. Dočkala se několika desítek fotek nenalíčených žen, ale i mužů.

Kristina Kloubková (44), moderátorka
Vystrašila, ale pobavila!

Moderátorka Televizních novin či pořadu Život ve hvězdách na televizi Nova se přirozenosti opravdu nebojí. „Myslím, že stárnout se dá s grácií. Krásná je podle mě každá žena, která se věnuje i sama sobě, má se ráda, je přirozená a zdobí ji vějířky vrásek od smíchu,“ přidala Kristina k videu, kde by málokdo řekl, že se jedná o okouzlující kudrnatou blondýnku z televizní obrazovky. „Stárnu, ale ráda,“ přiznala Kristina upřímně a vysloužila si mnoho slov obdivu. 

Iva Kubelková (43), moderátorka
Přirozeně krásná

Jasnou jedničkou, vedle které by se po ránu nebál probudit žádný muž, je moderátorka primáckého pořadu Showtime. Přestože překročila čtyřicítku, je vyhledávanou modelkou spodního prádla. „Já vím, že to tak nevypadá, ale dnes večer se vidíme na Primě,“ připsala ke snímku s malířskou štětkou v ruce bez špetky nánosu líčidel. „Líbí se mi, že se vyfotíte i nenamalovaná, jste opravdu úžasná, prostě krásná,“ vyslechla si Iva po zásluze.

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie

Video se připravuje ...

Natálie Kočendová (21), modelka
Make-up nepotřebuje

Zaslouženě se stala třetí nejkrásnější dívkou Miss 2020. I bez nánosu různých líčidel vypadá krásně. „Žádný make-up nepotřebujete, jste přirozeně nádherná,“ zaznívá pod snímky, kde se blondýnka objevuje nenalíčená. Kromě krásné tváře se může pochlubit i nadupaným dekoltem a šance na dobré umístění ve světové soutěži Miss International, kde bude reprezentovat naši zem, jsou hodně velké.

Yvetta Blanarovičová(57), herečka
Malý podvod

Malej, ale šikovnej čertík z Troškovy pohádky Princezna ze mlejna vypadá na prahu šedesátky neuvěřitelně! Postavička jako lusk a každá žena by bez make-upu chtěla vypadat jako ona. I když... Yvetta zveřejnila snímek, ke kterému napsala jasné heslo no makeup, tedy bez make-upu. Na fotce má ale namalované řasy, oční linky a stíny. Jejím ctitelům to ale zjevně nevadí. „Nebezpečně krásná Yvett! Ty vlasy! Jste úžasná,“ rozplývají se.

Yvetta Blanarovičová žije už půl roku ve strachu: Zatím nejsem na nule, ale...

Video se připravuje ...

Agáta Hanychová (35), modelka
Bez filtru? Dobrý vtip!

Známá rebelka chtěla se svými typicky našpulenými rty také upozornit na ženskou přirozenost. „V pětatřiceti bez filtru, make-upu a s mokrou hlavou, vyhlašuju výzvu: důležitý je se z toho...,“ vyzvala všechny ženy, ať se nebojí ukázat »nahou« tvář. Pozorné sledující ale neoblafla a dočkala se namísto pochval posměšků. „Bez filtru? Dobrý vtip, úpravy z toho úplně cákají,“ nenechali se lidé Agátou ošálit.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.