Antalová v péči expertů: Nepomohlo cvičení ani diety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Antalová v péči expertů: Nepomohlo cvičení ani diety

Alena Antalová s Tomášem Töpferem v Četnických humoreskách
Alena Antalová s Tomášem Töpferem v Četnických humoreskách (pro Aha! – Petr Podroužek, archiv České televize)

Osmačtyřicetiletá herečka zavítala na Kliniku YES VISAGE, kde podstoupila speciální moderní laserovou liposukci. „Jsem ráda, že jsem tady. Myslím si, že je dobře, když se o sebe člověk stará. Já mám v tomto směru trochu resty. Proto v tento zvláštní čas, kdy se vše najednou zpomalilo, mám konečně prostor na takovéto holčičí věci,“ vysvětluje načasování zákroku herečka.

Přestože se udržuje v dobré kondici, má jako každá žena pár míst, které by si přála vylepšit. „Nejedu se zbavit kil po dětech nebo Vánocích. Přijela jsem za panem doktorem Paduchem, který je odborník na laserovou liposukci, aby mi pomohl se zbavit vzpurných problematických míst na bříšku a na bocích, které nevyřeší ani cvičení ani diety,“ prozrazuje čtyřnásobná maminka Alena Antalová.

Herečka Alena Antalová udivila svým půvabem! Zraje líp než víno

Video se připravuje ...

„Velkou výhodou této metody je, že předchází vzniku nerovností a kožních převisů. Jako jediná liposukce zároveň stahuje a vypíná pokožku, a to s minimální rekonvalescencí. Navíc během jednoho zákroku lze odsát nadbytečný tuk i z více partií najednou," říká přední specialista na tumescenční a laserové liposukční techniky MUDr. Tomáš Paduch.

Antalová se stěhuje do Prahy, čtyři děti nechá v Brně u babiček!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.