Česká miss Bezděková: Potvrdila vztah s Lamborou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Česká miss Bezděková: Potvrdila vztah s Lamborou!

Zamilovaná miss Bezděková si hýčká Lamboru: Do divadla mu nosí jídlo!
Zamilovaná miss Bezděková si hýčká Lamboru: Do divadla mu nosí jídlo! (M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, Klára Bartheldi)

Kápla božskou! Po romantickém dostaveníčku na sv. Valentýna v centru Prahy už nemělo smysl dál své city skrývat. Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (27) velmi opatrně potvrdila vztah s hvězdou Slunečné Markem Lamborou (25).

Lásku doteď tutlali, přestože se o ní mluvilo už v červnu, kdy se na Instagramu chlubili fotkami ze stejných míst. Jak Aha! jako první informovalo, na sv. Valentýna se teď nicméně zamilovaně potulovali Prahou, tulili se k sobě jako dvě hrdličky a líbali se. „Nechtěla jsem se k tomu vyjadřovat, ale teď už to nemá cenu,“ nalila čistého vína modelka, která se nedávno přestěhovala z garsonky do většího bytu na pražské Letné.

 

„Jsem ve věku, kdy ne každý vztah končí tím, že jsou pak spolu lidi čtyřicet let, že. Vz t a hy přicházejí, odcházejí. J e n ž e tím, jak jsem teď známý a je na mě upřena pozornost, se o nich mluví. A to mi moc nedělá dobře,“ svěřil se Lambora před časem iDnes.cz. „O osobním životě moc nemluvím. Ne že bych chtěl něco tajit, ale zároveň nevidím důvod sdílet na sociálních sítích své soukromí do detailů,“ řekl v říjnu 2020.

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video se připravuje ...

Pěkně si ho rozmazluje

Zatím prý ještě spolu nebydlí, střídavě se jen navštěvují. Podle snímků, které má Aha! k dispozici, jsou spolu ale každou volnou chvilku. Brunetka mu dokonce do Divadla na Vinohradech, kde zkouší novou inscenaci Obchodník s deštěm, přinesla i jídlo a odnesla si za to velkou papírovou krabici.

Sestřičky zkrásněly. O roli si řekla půvabná modelka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.