Super máma Borhyová: Dětský ráj na horách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Super máma Borhyová: Dětský ráj na horách!

Borhyová si užívá zimní radovánky.
Borhyová si užívá zimní radovánky. (foto Instagram)

Lucie Borhyová (42) vyrazila s dětmi na hory. Pokud byste čekali, že se bude spolu s potomky flákat a lelkovat někde poblíž chaty, tak byste se šeredně mýlili. Moderátorka totiž vede své ratolesti k aktivnímu životnímu stylu, a tak se Linda s Lucasem rozhodně nenudí.

Takové volné dny by si přály snad všechny děti. Lucie Borhyová vyrazila se svým synem a dcerou na hory, kde s nimi vymýšlela nejrůznější aktivity. „Rádi jezdíme na hory a užíváme si zimních radovánek, ať už je to lyžování, sáňkování, nebo jen procházky. Pokud je tedy sníh,“ pověděla moderátorka. Podle informací super.cz si Lucas užíval především běžky a malá Linda zase sáňkování se slavnou blondýnkou. Volný čas s mámou si tak děti moderátorky užily na sto procent.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...

Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef124
23. 2. 2023 • 06:19

My jsme byli letos se synem taky na horách, protože v nížinách jsme si sněhu moc neužili a byl nadšený . Hrozně se mu líbilo se válet ve sněhu . Koupila jsem mu nepromokavou kombinézu z http­s://ww­w.ta­maiti­.cz/det­ske-a-kojenecke-bundy--kombinezy-a-vesty-z-biobavlny-a-recyklovaneho-polyesteru/ a dobré boty, tak jsem ho nechala dělat co chtěl .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.