Dusno v Prostřeno! Trauma z rýpání kvůli nadváze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dusno v Prostřeno! Trauma z rýpání kvůli nadváze

Ženy sobě navzájem nic neodpustí ...
Ženy sobě navzájem nic neodpustí ... (FTV Prima)

Prostřeno bude příští týden v Ústeckém kraji, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utkají samé ženy. A ve středu soutěžní menu připraví maminka na mateřské dovolené Diana. Kromě jídla se bude mluvit o dietách. Hostitelce tohle téma ale nebude příjemné. Hodí se tato konverzace ke stolu?

Otázky na tělo mohou celý večer pokazit. Jak to bude u Diany? „Jestli se tedy neurazíš, trošku jsi se spravila. Asi po porodu, nebo?" rýpne si do hostitelky jedna ze soupeřek po shlédnutí fotek, na kterých je daleko hubenější. „A nechtěla by jsi zpátky takovou postavu?" dorazí to zase druhá. 

„Přišlo mi jako zbytečný, celou dobu řešit mojí váhu. To si myslím, že asi nebylo úplně nutný. Ale já si z toho prostě nechci odnášet nějaký trauma, to fakt ne," postekne si v následném předělu zcela rozhozená maminka na mateřské. 

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Dokáže večer zachránit balkonová zábava? Diana si na ní dává záležet. Pozve zpěvačku, která zazpívá za doprovodu hudebníka přímo z balkonu bytu. A pod ním se k tomu budou podávat pochoutky.

VIDEO 2:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
22. 1. 2021 • 19:29

Tento týden to bylo hrozné, zvláštní čím vším se dá živit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.