Legenda českého fotbalu Nedvěd: Velký návrat k manželce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Legenda fotbalu Nedvěd: Velký návrat k manželce?

Fotbalista Pavel Nedvěd: Krach manželství! Teď randí s blondýnkou Luckou
Fotbalista Pavel Nedvěd: Krach manželství! Teď randí s blondýnkou Luckou (archiv)

Ačkoli byl ještě nedávno spatřen po boku údajné milenky Lucie Anovčínové (25), momentálně se zdá, že se bývalý kapitán fotbalové reprezentace vrátil k manželce Ivaně (46). S celou rodinou oslavil Vánoce a minimálně jejich děti měly z celé události velkou radost.

Viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd (48) byl během své aktivní kariéry fotbalisty považován za výjimku, co se skandálů týče. Manželství mu s Ivanou klapalo a nehodlali na tom nic měnit. „Rodina je pro mě vším,“ prohlašoval dříve fotbalista, jak píše web Expres.cz.

Ve hře se nicméně objevila mladá parkurová jezdkyně Lucie Anovčínová, a pohádkového manželství měl být rázem konec. „Jsou opravdu spolu. Pavel opustil rodinu a randí s Lucií,“ sdělil tehdy Blesku zdroj z jejich blízkého okolí. Poprvé spolu byli viděni na Global Champions Tour v londýnském Chelsea. Jejich poslední fotografii zachytil loni v srpnu na lodi moderátor Leoš Mareš (44), který snímek zveřejnil na svém instagramovém profilu. Pak však nastal zvrat.

Nedvěd odešel od rodiny, randí s třiadvacítkou? 

Video se připravuje ...

Vánoční svátky totiž Nedvěd trávil s manželkou Ivanou i s oběma dětmi Pavlem a Ivanou v Turíně, kde má své pracovní závazky. Sourozenci se rodinnou fotkou ihned pochlubili na sociálních sítích. Spekulace o možném návratu ještě více podpořila dcera Ivana, která krátce poté přidala na sociální síť i rok starou fotografii rodičů. „Pár stvořený v nebi,“ okomentovala snímek. Zdá se, že se vše vrací do starých kolejí...

Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.