Tohle Klus málem nevydýchal! Veřejné ponížení od »fanynky« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle Klus málem nevydýchal! Veřejné ponížení od »fanynky«

Tomáš Klus, Tamara Klusová
Tomáš Klus, Tamara Klusová (profimedia)

Oblíbený písničkář nepřichází do styku vždycky jen s těmi ženami, které ho bezmezně milují. Naštěstí zůstává i ve vypjatých situacích nad věcí. Na jednu svoji obdivovatelku ovšem hned tak nezapomene.

Podle magazínu Sedmička často svým posluchačům dává k dobru jednu velmi úsměvnou historku, která se odehrála v Ostravě. Když přijel Tomáš Klus na vlakové nádraží, přistoupila k němu údajně dáma v letech, kterou bleskově otipoval jako svoji fanynku. Nahrála tomu i její otázka: „Dobrý den, jste to vy?!" Tázala se prý nesměle. Zpěvák jí měl odpověděl, že ano, protože co si pamatuje, on je odjakživa on. Na to konto se paní ujistila, jestli je opravdu tím zpěvákem z televize.

Tomáš Klus vysvětluje, že se finále soutěže Maminka roku 2020 odkládá

Video se připravuje ...

Nečekaná zápletka
Na tento dotaz zareagoval Tomáš Klus větou: „Ano, je to možné. Zpěvák jsem a v televizi se občas mihnu.“ Briskně pak vzal do ruky fix a sám se paní podepsal na podpisovou kartu. Jenže když si nedočkavá fanynka vzala autogram s věnováním do své ruky, následovala jiná reakce, než kterou populární zpěvák očekával. Ona se totiž údajně tak lekla, že si div neuplivla. „Ježismárjá, vy jste tenhleten jo? Tak vás já nesnáším! Já si vás jenom spletla. To kdybych věděla, že jste to vy, tak bych za váma v životě nešla. Na shledanou,“ dodala prý nakvašeně a odkráčela. Aniž by se Tomáš dozvěděl, s kým si ho dotyčná vlastně ráčila zaměnit.

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
2. 4. 2021 • 10:11

Nejspíše si Tomáš Klus myslí, že je všude zdejší . Také ho nemusím a vlastně nechápu, jak se pořád snaží zviditelňovat i jeho manželka. Ještě jsem neviděla fotografie, kde by byla upravená a hezky oblečená. Jistě, každý máme svůj styl, je mladá, ale hezké oblečení nosí i mladé ženy, stačí se na ulici jen dívat. Krásně oblečené ženy skutečně vidět je

Uživatel_973012
16. 1. 2021 • 19:20

Uživatel_973012
16. 1. 2021 • 19:19

Uživatel_973012
16. 1. 2021 • 19:19

Tak tohle jsem už slyšela jako vtip od nějakého herce. Klus si něco přisvojuje aby byl zajímavej. Ta jeho ženská, to je maska. Nedá se na ní dívat. A myslí si o sobě, jak je nádherná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.