Utajená smrt zprávařské legendy Jurinové šokuje Česko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utajená smrt zprávařské legendy Jurinové šokuje Česko

Eva Jurinová
Eva Jurinová (Foto: P. Machan, D. Malík, J. Tůma)

K úmrtí sedmašedesátileté zprávařky už došlo 3. ledna, kdy  podlehla dlouhému boji s těžkou nemocí. O smrti Jurinové informovala  rodina až po jedenácti dnech od jejího skonu. Poslední rozloučení s televizní legendou proběhlo včera jen v kruhu nejbližších. 

„S bolestí v srdci oznamuji všem príbuzným, přátelům a známým smutnou zprávu, že navždy odešla moje milovaná manželka paní Mgr. EVA JURINOVÁ. Její srdce dotlouklo nečekaně v neděli 3. ledna 2021 po dlouhé těžké nemoci ve věku 67 let. S mojí milovanou Evičkou jsme se rozloučili v úzkém rodinném kruhu,“ oznámil zdrcený vdovec Václav Jurina.

Moderátorka Eva Jurinová  byla před lety mediální tváří doslova první třídy! Jako zkušená novinářka prošla jak Českou televizí, tak Českým rozhlasem. Populární dvojici tvořila na TV Nova se Zbyňkem Merunkou. Jedenáct let byla také tiskovou mluvčí Fakultní nemocnice v Motole. Pronikla ovšem i do politických vod,  mezi roky 2014 až 2016 byla starostkou Sadské na Nymbursku. A dokonce namluvila i hlášení stanic pro linku metra B!

Co dělala Eva Jurinová? Pořád se vídala s Merunkou!

Video se připravuje ...

Hůlka otočil s Tibetem. A exmoderátorka Jurinová skončila se starostováním

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
14. 1. 2021 • 16:04

To cumite pisalkove,ta viděla do těch odporných způsobů jak ta tlustá blondýna a vytetovaný bachrac číhají před krematoriem,aby z toho zplacli naprostou prasecinu .RIP rodině s úctou k velké dame

hillaarkaa
14. 1. 2021 • 15:12

Dneska šoly kam se člověk podívá,jakoby nestačil samotný Covid

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.