Konečně pravý důvod odchodu Písařovicové?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Konečně pravý důvod odchodu Písařovicové?!

Daniela Písařovicová se dojemně loučila v ČT.
Daniela Písařovicová se dojemně loučila v ČT. (Reprofoto Česká televize)

Poté, co Daniela Písařovicová (41) oznámila odchod z České televize, kde zaujímala jednu z top moderátorských pozic, se začalo spekulovat o tom, proč se k výpovědi moderátorka odhodlala. »Zaručených zpráv« se vynořilo hned několik, avšak nyní se objevila informace, která by odchod podle mnohých vysvětlovala nejlépe.

Podle redakce expres.cz za odchodem Písařovicové stojí nabídka, po které by skočila nejedna moderátorka. Z pozice běžné moderátorky pořadu by se totiž Daniela mohla posunout k pravé publicistice a vést velmi zajímavé rozhovory. Podle již zmíněného serveru Písařovicová zvažuje vzít práci v DVTV, tedy ve zpravodajském projektu Daniely Drtinové a Martina Veselovského. DVTV patří momentálně mezi nejsledovanější zpravodajské platformy a jména dvou hlavních moderátorů a zakladatelů jsou známá hned v několika oblastech.

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video se připravuje ...

Oba dva jsou totiž bystří profesionálové a vzhledem k tomu, že má Písařovicová dlouholeté zkušenosti z České televize a patří mezi uznávanou moderátorskou špičku, určitě by se do týmu DVTV hodila. Podle informací by však mohla být Daniela jen pouhou náhradou za Emmu Smetanu, která čeká druhé miminko. Později by se do týmu Drtinové a Veselovského měl připojit spíše muž, aby byl kolektiv genderově vyvážený. „Cítím, že pro mě teď nastal čas na změnu. Na zvolnění a na to, abych se učila zase nové věci,“ pověděla před časem Daniela. Zanedlouho uvidíme, kde se nakonec moderátorka objeví. DVTV by jí však mohla stát i za pouhý záskok za budoucí dvojnásobnou maminku Emmu.

Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kuromrd
6. 1. 2021 • 00:33

Nejhorší střeva vykopnute z ČT za neustále skákání do řeči jest Veselovsky a Drtinova.

bohusf
5. 1. 2021 • 18:14

Posledni TOP moderatori-hladatele skoncili za totace.Je jim rozumet, umi vystupovat, nekoktaji a UMI SE VYJADROVAT, MLUVIT CESKY A SPRAVNE ARTI­KULO­VAT!!N­astes­ti jsou slyset v CR2 a pani Saskia i videt Kalendariu CT1.Hlasatelka jediny pozadavek, prijatelna na pihled, ale, ze neumi mluvit....Jesteze jsou na lekare jine pozadavky. To by bylyplne hrbitovy.Proto par let nesleduji, bohuzel tomu neuniknu..

konvalinka34
5. 1. 2021 • 17:34

Emma Smetana není žádná moderátorka, to je t.e.l.e. Už aby zmizela.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.