Pohádkové přešlapy: Marušce z Byl jednou jeden král vycpali prsa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohádkové přešlapy: Marušce z Byl jednou jeden král vycpávali prsa!

Rybář (Ráž) nenesl Marušku (Dvorskou) v náručí, jak to vypadá, ale herečka seděla na zádech kameramana!
Rybář (Ráž) nenesl Marušku (Dvorskou) v náručí, jak to vypadá, ale herečka seděla na zádech kameramana! (Foto Aha! – film Byl jednou jeden král, ara)

Stud z líbání, malá prsa a zlomená ruka! S tím vším se potýkali herci při natáčení pohádky Byl jednou jeden král. Tehdy nepolíbené Mileně Dvorské (†71) coby Marušce vycpávali podprsenku a rybáři Vladimíru Rážovi (†77) zase museli maskovat sádru.

V době natáčení bylo Dvorské pouhých 16 let. „Byla jsem nepolíbená dívenka, která přišla z Prostějova do Prahy – a hned jsem se měla líbat s Rážem!“ vzpomínala herečka na setkání s hercem, kterého v té době milovaly ženy a dívky jako krále Miroslava z Pyšné princezny. „A ještě ke všemu mi museli vycpávat šaty korzetem z latexu, protože jsem neměla prsa,“ smála se Dvorská.

Víc než líbací scény jim ale dalo zabrat natáčení v mokřinách, kdy má rybář nést Marušku v náručí. Ráž měl totiž zlomenou ruku. Maskéři mu museli sundat sádru a nahradit ji provizorními dlahami v barvě kůže, aby nebylo nic poznat. To ale neřešilo problém, jak ponese Dvorskou, i když tenkrát vážila pouhých 55 kilo. Nepomohlo speciálně upravené kolo, ani kláda se sedákem. Až jeden z kameramanů přišel s nápadem, že by lezl v mokřinách po kolenou a herečka by mu seděla na zádech. A Ráž by jen předstíral, že ji nese v náručí... To se vyzkoušelo a nakonec také použilo.

Syn Jana Wericha (†75) Jiří Petrášek: Jsem odložené dítě! Lidé mi závidí vilu!

Video se připravuje ...

Co se nepodařilo před kamerou:

PŘEŠLAP Č. 1: Král v podání Jana Wericha (†75) se topil v bažině jen po pás. Jakmile z bažiny vyšel, byl ale od bahna špinavý celý.

PŘEŠLAP Č. 2: Když král odhodí na zem slanečka, dopadne nalevo od psa. V dalším záběru ale leží napravo od něho!

PŘEŠLAP Č. 3: V půlce záběru, v němž král s komořím Vlastou Burianem (†70) nakládají zlato v královské pokladnici, zmizí závěs nad jejich hlavami.

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.