Zpěvačka Taylor Swiftová: Tajně se vdala?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěvačka Taylor Swiftová: Tajně se vdala?!

Mají tohle fanoušci brát jako náznak?
Mají tohle fanoušci brát jako náznak? (Foto YouTube, Instagram, Profimedia.cz, ČTK)

Fanoušci americké zpěvačky Taylor Swiftové (30), a že jsou jich po světě stamiliony (jen na Instagramu 141 milionů sledujících!), šílejí: v klipu k nové písni Willow se totiž objevila ve svatebním. Chce tím snad naznačit, že se potají vdala za britského herce Joea Alwyna (29)?

Taylor je známá tím, že do svých klipů schovává tajné depeše pro fanoušky. Proto takový povyk kvůli pár obrázkům. Vše se zdá naprosto jasné, vedle svatebních šatů Taylor ještě své album pojmenovala Evermore, tedy Navždy.

„Rozhodli jsme se do toho ponořit hlouběji,“ připsala Taylor k fotce, která otřásla světem hudby. Ona ani Joe se sice ke kolujícím spekulacím zatím nevyjádřili, hercova rodina je ale nevyvrátila.

Boss Bitch Fight Hollywoodksých celebrit

Video se připravuje ...

„Neřeknu nic,“ byl stručný jeden z jeho příbuzných. Jsou tedy svoji, nebo ne?! Ať tak či tak, jedno je jisté: Taylor zkrátka umí zařídit, aby se o jejím novém albu mluvilo.

Ženatý Vágner nachytán s novou ženou! A utajená veselka známých herců

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.