Taylor Swiftová: Konečně našla toho pravého? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Taylor Swiftová: Konečně našla toho pravého?

Mezi Taylor a Joem je to prý vážné.
Mezi Taylor a Joem je to prý vážné. (Foto Profimedia.cz)

Peníze, úspěch a sláva nemusejí člověka zákonitě učinit šťastným. Však se zeptejte Taylor Swiftové (30). Modrooká Američanka je sice jednou z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti, ale láska se jí dlouhodobě vyhýbá.

Její vztahy, ať už s Eddiem Redmaynem (38), či Tomem Hiddlestonem (39), přežily vždy jen pár měsíců. Teď se ovšem zdá, že našla toho pravého, nepříliš známého britského herce Joea Alwyna (29). Vztah tutlají, nicméně jsou spolu už třetím rokem a Taylor, která má na kontě přes 8 miliard korun, na sociální síti Instagram ji sleduje 128 milionů fanoušků a cestuje soukromým tryskáčem v ceně 200 milionů, se neváhala přestěhovat k němu do řadovky v severním Londýně. A žije tu jako běžná smrtelnice. Straní se médií i společenských akcí, jíst chodí do rychlého občerstvení, jezdí Joeovým zánovním peugeotem... A dle ostrovních médií už pár přemýšlí o svatbě!

ZAYN a Taylor Swiftová - I Don’t Wanna Live Forever



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.