Dlouholetá hvězda Novy Jan Čenský: ZOUFALÁ PETICE ZA ORDINACI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dlouholetá hvězda Novy Jan Čenský: ZOUFALÁ PETICE ZA ORDINACI!

Jan Čenský
Jan Čenský (Foto Aha! – Martin Hykl, archiv TV Nova)

Stejně jako desítky jeho kolegů je už několik dní špatný z toho, že se TV Nova rozhodla příští rok ukončit Ordinaci v růžové zahradě 2. A Jan Čenský (59) se nechce s náhlým koncem seriálu po 15 letech jen tak smířit. Doufá, že to diváci jen tak nenechají.

„Třeba národ udělá nějakou revoluci, že by podepsali petici za Ordinaci, to by byla od diváků reakce, jak když umřel Maradona,“ řekl deníku Aha! představitel doktora Davida Suchého. Pravděpodobně vychází z toho, že fanoušci seriálu v diskusích rozhodnutí Novy kritizují a televizi žádají, aby ho vzala zpět.

„Olympici už také několikrát řekli, že skončí a pořád mají narvané koncerty, tak je to třeba marketingový tah a bude tady Ordinace ještě dlouho,“ myslí si Čenský. „Zatím víme, že točíme do února. Třeba se to ale opravdu změní,“ dodal herec, kterému by po skončení Ordinace zůstala divadelní a moderátorská práce. I tak by ale přišel o milionové příjmy ročně, na které si díky seriálu přišel. Za jeden natáčecí den inkasoval až 12 000 Kč, v průměru jich měl v měsíci 10 – 13, měsíčně si mohl přijít až na 156 000 Kč.

Během kremace Menzela zůstala vdova na smutek sama. A Čenský potvrdil vážná zranění

Video se připravuje ...

Slunečná, či úspory?

Ordinace by asi pokračovala dál, ale producenti dospěli k závěru, že za současné situace je její zakončení nejlepší. A roli mohly hrát hned dva faktory. Tlak konkurenčního seriálu Slunečná, který vzal Ordinaci diváky a také ekonomické důvody. Kvůli korinakrizi musí všichni šetřit a výroba Ordinace stojí mnoho milionů měsíčně. Otázkou ale zůstává, zda nový seriál z lékařského prostředí, který Nova mimo jiné s Karlem Heřmánkem ml. (31) už natáčí, bude levnější.

Prvním dárkem finále Ordinace je pro diváky Marika Šoposká alias Bibi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
6. 12. 2020 • 06:50

Pane Čenský, za ty roky těch nesmyslných sraček jste si určitě vydělal velice slušné peníze!! To , že s nimi asi neumíte hospodařit, je Váš problém, ty *** co v té bedně reprezentujete jako mnoho dalších nastavovaných seriálů(Ulice, Sestřičky,Modrý kod) určitě lidem chybět nebudou!!!! Už s tím naříkáním že nevyděláváte jste jak ten principál Hrušínský, to asi budete muset jít opravdu něco dělat, vemte si příklad z Vašivh několika kolegů, jeden tuším dělá i hrobníka!!!!

DWEI
5. 12. 2020 • 14:56

ivanak - Přesně tak - začátky ještě, ale teď i při přepínání kroutím hlavou ..... Godla, Pavel Řezníček jako neodolatelný svůdce je úplně nemožný, unylá Badinková.... Herci za 15 let vydělali miliony a chápu, že jim bude líto, že zlatý pramen vyschne, ale už je nejvyšší čas tu hovadinu ukončit

ivanak
5. 12. 2020 • 13:03

15 let natáčí tuhle hovadinu a ještě mu to nestačí?Vždyť už je to k nekoukání...začátky ještě OK,ale tohle...věříme,že korunky budou chybět...holt nic netrvá věčně..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.