Mašlíková a Reinders na strip bar »dojeli« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

S luxusním hnízdečkem je konec: Mašlíková a Reinders na strip bar »dojeli«

Hanka Mašlíková nežije s manželem a nafotila svůdné snímky.
Hanka Mašlíková nežije s manželem a nafotila svůdné snímky. (Blesk)

Ještě před několika měsíci působili tak idylicky. Na Instagramu zveřejňovali dokonalá selfie z rodinného života. Jenže někde pod pokličkou už to nejspíš vřelo. A když André Reinders (39) navštívil jednoho dne strip bar, což jeho manželka bytostně nesnáší, celé to pěkně vybublalo na povrch. Hana Mašlíková (38) svého muže vystěhovala a konec je i s jejich velkými plány, jak píše web Expres.cz.

V časech lepších si koupili pozemek za Prahou, na kterém chtěli vybudovat dům snů. Jenže místo toho je teď čeká nejspíš rozvodový proces. „Nejsme úžasní a bohužel ani naše manželství není, takže všichni závistivci a ti, co nás nemají rádi, budou dneska skvěle usínat. Bože, to je úleva, jako by ze mě spadla hromada obrovských kamenů,“znělo v srpnu první přiznání bývalé modelky na téma manželská krize. Mašlíková se pak záhy odstěhovala k rodičům a i když se nakonec vrátila, slepit vztah už se jim nepodařilo.

Aktuálně totiž dala všem vědět, že tentokrát se od nich odstěhoval André. Na čem ale jejich vztah ztroskotal doopravdy, ani jeden z nich neprozradil

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka:

Video se připravuje ...

André Reinders na místě, kde byste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.