Nejtěžší chvíle Borhyhové! MĚLA JSEM STRACH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejtěžší chvíle Borhyové! MĚLA JSEM STRACH

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Karel Kopáč)

Kruté okamžiky plné děsu zažívala dvaačtyřicetiletá zprávařka během první vlny pandemie. Tehdy těžce onemocněla její milovaná babička, kterou musela záchranka transportovat do špitálu!

„Nejtěžší pro mě bylo, kdy mi onemocněla babička a my jsme ji nemohli navštívit v nemocnici. Bylo to během první vlny v březnu, kdy ji v noci odvezla záchranka, navíc ještě v Příbrami. Je to velmi složitá doba, kdy nemůžete navštěvovat svoje blízké a pokud jsou v nějaké takové těžké situaci, nemůžete je podpořit," přiznala obavy Lucie Borhyová na webu ŽivotvČesku.cz.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně ...

Video se připravuje ...

„Měla jsem strach se stýkat i s rodiči, prarodiči, protože jsem chodila normálně do práce. Teď už jsem si na to více zvykla a strach trošku opadl, není to takové jako během první vlny. Při setkání s nimi samozřejmě nosím roušku, chráníme se a snažíme se eliminovat potenciální rizika,"  dodala půvabná hvězda nováckého zpravodajství.

Borhyová prozradila recept na věčné mládí a úsměv: Energií mě nabíjejí děti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.