Dramatický »sešup« Ledeckého: Miliony nenávratně v trapu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dramatický »sešup« Ledeckého: Miliony nenávratně v trapu!

Janek Ledecký přišel kvůli covidu o miliony.
Janek Ledecký přišel kvůli covidu o miliony. (Blesk.cz - Alexander Malachovský)

Covidová doba dává zabrat do určité míry všem. Pro někoho ovšem znamená ztráty v šesticiferných částkách. Zásadním způsobem třeba postihuje kulturu. Janek Ledecký si posteskl, že kvůli pandemii musel »odpískat« všechny vánoční koncerty. Ačkoliv byly vyprodané.

 „Jezdím nepřetržité vánoční turné a letos bude přetržený. Mám ho naplánované a už je i de facto vyprodané,“ svěřil Nedělnímu Blesku zpěvák. „Problém je, že překládat vánoční turné na jaro moc nejde,” postěžoval si Ledecký.

Že by mohlo přijít v závěru roku ještě ke zlepšení, už nevěří. „„Nic nenasvědčuje tomu, že by cokoli bylo možný. Dokud nesvrhneme vládu, tak zřejmě hrát nebudeme. Musíme asi jít do ulic, jinak se tahle země nevzpamatuje,“ myslí si.

Rozhovor s Jankem Ledeckým: 

„Do dnešního dne jsem musel zrušit šedesát koncertů, osmnáct představení v divadle, u kterých jsem koproducent a investor, takže tam přicházím ještě o návratnost té investice. Řádově jsou to miliony korun. Ale nevzdávám to,” neztrácí víru Ledecký.

Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yarda
7. 12. 2020 • 17:43



....Miliony nenávratně v trapu!...
Kolik milionů, ba miliard je nenávratně v trapu kbůli šíření koronaviru "díky" blbounům co $seou na nějaká vládní opatření, protože oni to vědí lépe?

manunu
7. 12. 2020 • 11:04

-bello- vy která všechno víte a tohle vám uniklo? K. Kryl zpíval s K. Gottem státní hymnu na balkoně Melantrichu!!! Viděla jsem na vlastní oči, chodila jsem s rodiči na demonstrace, otec patřil k disentu. Bylo mi 15 let a K. Kryla jsem znala pouze z desek. K. Kryl skutečně s K. Gottem zpívat nechtěl a těžce to nesl. K. Gott tam byl postaven V. Havlem. Mělo to symbolizovat smír mezi těmi, kteří demokracii léta hájili a těmi, kteří se režimu nevzpírali. Chtěli ukázat, že nehodlají nikoho po revoluci lynčovat. Video lze dohledat na You Tube. Já si K. Gotta vážím, je to člověk, který v životě něco dokázal, dělal také chyby, ale ty děláme všichni. Paní Kubišová není žádná ublížená plačka, naopak je to žena , která není zatrpklá a ukřivděná, znám ji nejen z jeviště. K. Gotta si velmi váží, nikdy mu neměla nic za zlé, byli přátelé. Pozval si ji jako hosta na své úplně poslední koncerty. Tak vidíte také nevíte všechno.

ivanak
7. 12. 2020 • 06:53

No prosím...Ledecký by svrhnul vládu a zbavil se tím Covidu...bravo..na to ještě nikdo nepřišel..

annulienka
6. 12. 2020 • 21:47

Boze ten Ledecky je ale hlupak!! Cely svet sa trapi s virusom a on si chce hrat!!! Hroza!!!

mikima2
6. 12. 2020 • 21:42

Jenže Kryl se po zvolení Havla prezidentem naštval, protože ho Havel odkopnul a nasadil si na hrad radši tu zrzku Štěpánovou a další chartisty a Kryla úplně odepsal. Tak se vrátil do Německa a tam za několik měsíců zemřel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.