Přiznání Matuškové: MÁM CHLAPA! VELKÉ STĚHOVÁNÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přiznání Matuškové: MÁM CHLAPA! VELKÉ STĚHOVÁNÍ!

Olga Matušková
Olga Matušková (michal Protivanský, Martin Sekanina, David Kundrát, archiv)

Čtyři roky Olga Matušková (72) o svém příteli a spoluzakladateli Semaforu Jiřím Plannerovi (85) mlžila. Teď konečně pro Aha! přiznala: Žijeme spolu! A co víc, bývalý provozní ředitel Semaforu Planner, dosud žijící v Los Angeles, změnil kvůli Olině adresu stálého bydliště.

Má ji teď na Floridě, kde žije Matušková. Nikoli ale v jejím domě, který vlastnoručně budovala se Slavíkem z Madridu, ale koupil si svůj vlastní dům. „Má v L.A. spoustu nádherných věcí, tak si pro ně pořídil důstojné prostředí,“ přiznala Olina s tím, že v Los Angeles si ovšem svůj krásný dům ponechal.

Časté útěky

Na Floridě prý žijí pár dnů u Jiřího a pár dnů u Olgy a občas vyrazí do Města andělů. „Cestujeme sem a tam. Jen se nám nelíbí to šílení s koronou,“ podotýká Olga a s úsměvem pokračuje: „Když se blíží hurikán, uletíme do L.A. Když se blíží zemětřesení, tak honem zpátky na Floridu. Že se nedá předpovědět? My tam máme divokou kočku a ta to pozná dva dny dopředu,“ popisuje. 

Pijí na žal

Teď jsou ovšem oba na Floridě. Tam, včetně Olinina bratra Tondy, který tam emigroval ještě před Matuškovými, volili Trumpa a právě se společně vzpamatovávají ze šoku. „Naštěstí ještě nejsou soudky s pivem prázdné,“ upozorňuje Olga.

Olga Matušková a její přítel Jiří Planner: Jeli se ukázat Waldemarovi!

Video se připravuje ...

Bez občanství

A co Waldemar Matuška jr .(43)? „Waldík svým hlasem nemohl pomoct, pro samou práci, spíš lenost, si ještě nebyl schopen vyřídit občanství. Žije ale převážně v New Yorku, tam by mu ten hlas byl stejně na nic. Mají tam starostu komunistu,“ komentuje.

Olga: Tak by si to Walda přál

Legendární zpěvák může být po 11 letech tam nahoře spokojen. Olga není sama a žije s jeho nejlepším kamarádem, taktéž vdovcem Plannerem. „Tak by si to Walda přál. Navíc, Jirka je dávno v rodině. V New Yorku se stal kmotrem našeho syna,“ podotkla Matušková.

To ne, říká o muzikálu o Matuškovi (†76) vdova! Připomíná si 10 let od jeho smrti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
12. 11. 2020 • 17:37

Tahle stará opelichana chce dokázat těm Dietlovym a dalším kravkam jak je zadaná.Ve 20 hrála diblici Olinecku a dědek byl chycen Možná má jiné kvality než zpěv a hlava!!! Je jak Fučíková žije z mrtvoly A ten skřet ,85 je přítel na telefonu a šance s napovedou

aveneta
12. 11. 2020 • 08:58

Přilepila se tehdy na Waldu...pravda v té době byla atraktivní žena a to Waldu zlákalo...začala s ním dělat hudební kariéru byť jen jako vokál jelikož její hlas byl tzv. ječát bez úrovně. No Walda byl takový lidový zpěvák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.