Strach o život legendární hlasatelky? Moučková v rukou boromejek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach o život legendární hlasatelky? Moučková v rukou boromejek

Kamila Moučková
Kamila Moučková (Blesk – Tonda Tran)

Kamila Moučková (92) si v poslední době vybírá daň za dlouhověkost. Za sebou má opět pobyt v nemocnici. Podle webu Blesk.cz musela být hospitalizovaná kvůli bolestem ramene a potížím s dýcháním.

„Byla jsem v sanatoriu Na Pleši,“ svěřila se Blesku. „Včera mě převezli zase k boromejkám do Řep,“ dodala. Hlasatelka, která je neodmyslitelně spjatá s invazí sovětské armády v tehdejším Československu, přitom doufá, že by jí řádové sestry mohly vrátit do života. Tak, jak to udělaly už před dvěma lety, když se potřebovala zotavit ze zlomeniny krčku v kyčli.

„Chci být soběstačná, neumím si představit zůstat na někom závislá,“ svěřila se Kamila. „I když vím, že věk je věk. S tím už nic neudělám...“ dodala smířeně.

Kamila Moučková (90) po zlomenině krčku: Chtělo se mi umřít...

Video se připravuje ...

Rozhovor s Kamilou Moučkovou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
14. 11. 2020 • 23:42

Pamatuji se na její prokomunistické zprávy před rokem. 1968. Byl to gejzír chvály, oslavování socializmu a strašení americkým kapitalistou! Od té doby je K. Moučková pro mne nula a bolševická ikona

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.