Pavlína z MasterChefa: Za ostrou kritiku si může sama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavlína z MasterChefa: Za ostrou kritiku si může sama?

Diváci napínavého finále MasterChefa se radují: Roman si Pavlínu »namazal na chleba«!
Diváci napínavého finále MasterChefa se radují: Roman si Pavlínu »namazal na chleba«! (TV Nova)

Její chování v průběhu soutěže se stalo terčem kritiky. Reakce stříbrné Pavlíny Lubojatzky (25) po vyhlášení vítěze MasterChefa 2020 tomu všemu nasadila korunu. Celou situaci okolo Pavlíny vyhodnotil psycholog slavných.

Svým klientům pomáhá řešit osobní problémy týkající se vztahů i vlastního duševního stavu. Při sledování kulinářské show se psycholog Rostislav Prokopjuk zaměřil na věčně vystresovanou Pavlínu, a ačkoliv ji sledoval pouze skrz obrazovku, i tak mohl některé její chování odborně zhodnotit.

Pavlína ve finále MasterChefa: Kdo jí fandí a kdo ne?

Video se připravuje ...

„Kdybych si mohl dovolit hodnotit ji takhle na dálku, zdá se být velice labilní. A nejenže absolutně neumí přijmout prohru, vůbec také nedokáže soupeři upřímně popřát k výhře. A ani si nezvládne uvědomit, že zahořklost a pocit nespravedlnosti, spiknutí celého světa proti ní nikam nevedou,“ popsal psycholog Pavlínu pro web Extra.cz.

Pokračoval tím, že chování Pavlíny je její vlastní vizitka, a jak ji momentálně lidé vidí, je následkem jejího přístupu. „Nezdá se mi, že by si někdy uvědomila, že nevraživost veřejnosti není nespravedlivá, že si za to svým chováním může sama. To v sobě člověk buď má přirozeně a chová se podle toho, nebo nemá. A nejsem si úplně jistý tím, že by zrovna Pavlína měla schopnost větší sebereflexe,“ dodal.

Vítěz MasterChefa Roman pro Blesk: Z karantény promluvil o covidu a vítězství!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.