Zemřel Vratislav Měchura (†67): Smrt zasáhla Šlágr TV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zemřel Vratislav Měchura (†67): Smrt zasáhla Šlágr TV!

Vratislav Měchura
Vratislav Měchura (abl)

Fanoušky Šlágr TV zasáhla zpráva o nečekané smrti jejich oblíbeného moderátora Vratislava Měchury (†67). Populárního hudebníka a moderátora, který často vystupoval se Zuzanou Bubílkovou (68), před časem postihla mrtvice a jeho zotavování zkomplikoval zápal plic. Skonal včera.

„Vráťa měl před časem slabou mrtvici, na čas dokonce ztratil zrak, ale už se z toho dostával. Měl jít ještě na operaci hlavy kvůli nějaké sraženině, ale dostal ten nejhorší druh koronaviru a byl v posledních dnech na přístrojích,“ prozradil deníku Aha! Měchurův kolega.

Kam uloží Andresíkovou (†79)? Po pohřbu promluvil zeť!

Video se připravuje ...

„Měl mrtvičku a k tomu se mu přidal covid, dostal oboustranný zápal plic, chudák,“ doplnil šéf Šlágru Karel Peterka (69). Na včerejší večer pak připravoval do vysílání vzpomínkový pořad na oblíbeného kolegu. Vladimír Měchura, civilním povoláním učitel českého jazyka, bude chybět i Zuzaně Bubílkové.

„Často jsme si telefonovali a teď mi nějaký čas kvůli koronavirové pauze telefon nebral, říkala jsem si, kdy mi zavolá zpátky. Byli jsme velcí přátelé, ráda jsem s ním pracovala. Byl velice příjemný, pohotový...“ docházela Bubílkové slova. Měchura s Bubílkovou moderoval třeba pořad Šlágr Bubu, na obrazovkách televize vystupoval i jako zpěvák. Jeho hity byly třeba songy Ten, kdo si zpívá nebo Pojď snít.

CELÝ ZÁZNAM: Emotivní loučení s Martinem Havelkou (†62): Tajné vzkazy a rozervaná srdce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
donypan
27. 10. 2020 • 12:49

Byla to jedena z osobností co TV Šlágr kultivoval slovem i zevnějškem.Pro Peterku to bude velká ztráta.Rodinně upřímnou sustrast.

Uivatel_5486548
27. 10. 2020 • 09:17

Škoda vzácného člověka.Rád jsem ho vídal na televizi Šlágr.Je to veliká ztráta.Bude nám chybět,jeho vybroušená čeština,obrovský smysl pro humor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.