Hladová prasata na Hradě? Je to nejstrašnější urážka! Prý i Gotta (†80) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hladová prasata na Hradě? Je to nejstrašnější urážka! Prý i Gotta

Karel Gott
Karel Gott (Foto: archiv I. Gottové)

Hradní kancléř Vratislav Mynář oznámil, že prezident Miloš Zeman rozhodl o přesunutí ceremoniálu předávání státních vyznamení na 28. října 2021. A přitom se obul do pražského primátora Zdeňka Hřiba! 

„Chtěl bych se všem vyznamenaným omluvit! Omluvit za slova primátora Hřiba, který slavnostní akt předávání vyznamenání nazval, cituji: „Párty na Hradě pro papalášskou smetánku!" pustil se Vratislav Mynář do šéfa metropole Zdeňka Hřiba. 

Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové

Video se připravuje ...

„Mezi vyznamenanými je mimo jiné i Mistr Karel Gott! A všechny tyhle pan primátor Hřib nazval hladovými prasaty. Je to nejstrašnější urážka všech vyznamenaných v téměř stoleté historii udělování státních vyznamení! Kdyby pan primátor Hřib měl v sobě alespoň trošku slušnosti, tak se všem omluví! Okamžitě odstoupí a někde v soukromí si nafackuje," dodal kancléř emotivně. 

„Můj výrok o hladovém praseti se rozhodně netýkal vyznamenaných osobností, ale jarní nelegální zabijačky pana Mynáře. Ten má slova nepravdivě překroutil. Původně plánované oslavy 28. října jsem označil za ukázkový příklad pohrdání občany v přímém přenosu," twítnul vzápětí Mynářem očerňovaný primátor.

Gottová český film o tátovi odmítla. Němcům kývla! A Koukalová po rozvodu hlásí návrat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skylad
23. 10. 2020 • 16:03

Vyjádřeni Hřiba k osvobození Československa Rudou armádou a nyní touto urážkou vyznamenaných ukázal sám, jaký je to vepř...

jity
23. 10. 2020 • 12:29

Hřib moc dobřě věděl co píše a nyní se bude vykrucovat.

st.rec
22. 10. 2020 • 22:16

Borka30 - dole,atomový Hřib je střevo co nikdy nehnulo rukou v ordinaci,ten bude sestrám a medikům hodně překážet a určitě zjistí že umí kulový.Teda urážet jiné a přepisovat dějiny mu taky jde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.