Bartošová děsí! JEN LEŽÍM A SPÍM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová děsí! JEN LEŽÍM A SPÍM

Alžbeta Bartošová jako Dorotka v muzikálu Kat Mydlář
Alžbeta Bartošová jako Dorotka v muzikálu Kat Mydlář (instagram)

Ještě stihla odehrát premiéru muzikálu Kat Mydlář, pak se jí ale udělalo špatně a nechala se raději otestovat na covid-19. Zpěvačce Alžbětě Bartošové (28) vyšel bohužel test pozitivní. „Ztrácím čich a chuť,“ napsala.

To, že musí divadla zavřít, se jí pochopitelně nelíbilo. „Mrzí mě to. Je to nespravedlivý, že zpívat se nemá,“ řekla Aha! těsně před první vlnou vládních restrikcí, kvůli kterým stopli muzikály. Obnovená premiéra Kata Mydláře v Divadle Broadway tak byla vlastně jeho derniérou. Potom, co představitelka Dorotky odehrála i jednu reprízu, zjistila, že je nemocná.

„První dny jsem měla teploty a kašel. Teprve skoro po týdnu ztrácím čich a už skoro necítím chuť jídla,“ přiznala herečka, která se objevila i v Modrém kódu. „Je to zvláštní onemocnění, jeden den se cítím téměř zdravá a druhý den třeba jen ležím a spím,“ vylíčila muzikálová Kleopatra. „Já sama se opravdu léčím a odpočívám nejvíc, jak to jde,“ dodala Bartošová, která by se měla objevit i v připravovaném díle Láska nebeská.



Přečtěte si
-bello-
12. 10. 2020 • 21:51

to: BJELOUSEK
řeč je o nějaké muzikálové herečce/zpěvačce, která si myslí, že v době Covidově akutní je nespravedlivé, když se nemůže na pódiu plesat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.